SmartCoop Chicken Door egy pillantásra:


SmartCoop Chicken Door / Chicken Flap

The SmartCoop rack and pinion chicken door is the perfect everyday helper for your chicken coop, providing reliable protection from predators. This automatic chicken door is suitable for all chicken coops and opens and closes horizontally. This gives your chickens a safe access to the outdoor enclosure.

The SmartCoop chicken door is supplied with a 300 cm long connection cable to allow you to place flexible and ensure easy installation. In case of emergency, the chicken door has a lever for the manual operation in emergency mode. So you can also open or close the door manually if necessary.

Notice: Please note that the use of the SmartCoop chicken door requires the SmartCoop controller. This is available separately and allows seamless integration into the SmartCoop system.

Overview:

  • SmartCoop automatic chicken flap with rack and pinion drive
  • Reliable protection against predators
  • opens and closes horizontally for
  • Flexible placement due to 300 cm connection cable
  • Emergency mode with lever for manual operation
  • Requires the use of the SmartCoop control (28169)
  • Compatible with all chicken houses for easy integration
  • Housing dimensions (W x H): 57 cm x 40 cm
  • Door opening (W x H): 21 cm x 28 cm

Scope of Delivery:

1x SmartCoop Chicken Door / Chicken Flap

Állatfajok: Baromfi
Kerbl

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


SmartCoop vezérlés
Vezérlés a SmartCoop csirkeól rendszerhez A SmartCoop automata vezérlőegység a SmartCoop rendszer szíve, mivel az összes modult összekapcsolja és programozza. A házon lévő 12 nyílás rugalmas konfigurációt tesz lehetővé. Van egy nyílás a tápegységnek és tizenegy nyílás a modulok számára. Minden modul külön-külön is kapható, így egyedileg az Ön igényeihez igazítható. A SmartCoop vezérlés beépített fényérzékelővel rendelkezik, ez lehetővé teszi az automata napfénytől függő vezérlését. A LED-es állapotjelző gyors áttekintést nyújt a rendszer aktuális állapotáról. A vezérlőegység ütésálló és porálló műanyag háza megvédi a SmartCoop rendszert a sérülésektől, és hosszú élettartamot biztosít. Mindazonáltal javasoljuk, hogy a vezérlőegységet a csirkeól egy könnyen hozzáférhető, az időjárás (UV-sugárzás, nedvesség) ellen védett helyére szerelje fel. A pluszban kapható csatlakoztathatósági modul lehetővé teszi a kényelmes programozást alkalmazáson keresztül. Ez lehetővé teszi az egyszerű vezérlést és a megváltozott igényekhez való gyors alkalmazkodást. A külön rendelhető egyéb tartozékok, mint például a baromfiól világítása, a hőmérsékletérzékelő, a külső napfényérzékelő, a csirkeól szellőztetése, az itatófűtés és még sok más modul teszi a SmartCoop rendszert egyedileg az Ön igényeihez és szükségleteihez igazíthatóvá. Áttekintés: A vezérlés egyedileg konfigurálható Rugalmasan konfigurálható a házban lévő 12 nyílásnak köszönhetően Integrált nappali fényérzékelő LED állapotjelző Ütésálló, porálló műanyag ház Nagy, megvilágított kijelző Sok tartozék külön rendelhető hozzá Feszültség: 230 V Működési feszültség: 12 V Szállítási tételek: 1x SmartCoop vezérlőegység 1x 230 V-os tápegység 1x Rögzítőcsavarok készlete 1x Rögzítőhidak a rögzítőcsavarokkal Megjegyzés: Minden tartozékmodul  külön rendelhető hozzá.

58 818 Ft*
db.