SmartCoop Connectivity Module egy pillantásra:


SmartCoop Connectivity Module for App Control of all SmartCoop Modules

With the WLAN-enabled connectivity module from SmartCoop, controlling the chicken flap, coop lighting, drinker heating, coop ventilation and more is child's play. To do this, you need the SmartCoop app and a connection to the local wifi. In combination with the SmartCoop control system, you then take over full full control over all functions of the system.

The high-quality antenna ensures a high reception rangeeven with weak WLAN signals. The durable housing allows a permanent outdoor installation. The module is supplied including a 30 cm connection cable and can only be used in connection with the SmartCoop control.

Let yourself be impressed by the simple operation and the reliable technology and experience a new way of device control with the Smart Coop Connectivity Module.

Overview:

  • Enables app control of chicken flap, coop ventilation and co.
  • For programming and monitoring all settings
  • prerequisite: SmartCoop app and WLAN connection
  • High-quality antenna for high reception range
  • Robust housing for durability when installed outdoors
  • 30 cm connection cable included
  • Maintenance-free

Technical data:

  • Connection cable length 30 cm
  • Protection class ip 32
  • supply voltage 5.0 v DC
  • Power consumption 0.2 W
  • Transmission frequency 2.4 GHz
  • Transmitting power 20 dBm

Scope of delivery:

1x SmartCoop connectivity module

Kerbl

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


SmartCoop vezérlés
Vezérlés a SmartCoop csirkeól rendszerhez A SmartCoop automata vezérlőegység a SmartCoop rendszer szíve, mivel az összes modult összekapcsolja és programozza. A házon lévő 12 nyílás rugalmas konfigurációt tesz lehetővé. Van egy nyílás a tápegységnek és tizenegy nyílás a modulok számára. Minden modul külön-külön is kapható, így egyedileg az Ön igényeihez igazítható. A SmartCoop vezérlés beépített fényérzékelővel rendelkezik, ez lehetővé teszi az automata napfénytől függő vezérlését. A LED-es állapotjelző gyors áttekintést nyújt a rendszer aktuális állapotáról. A vezérlőegység ütésálló és porálló műanyag háza megvédi a SmartCoop rendszert a sérülésektől, és hosszú élettartamot biztosít. Mindazonáltal javasoljuk, hogy a vezérlőegységet a csirkeól egy könnyen hozzáférhető, az időjárás (UV-sugárzás, nedvesség) ellen védett helyére szerelje fel. A pluszban kapható csatlakoztathatósági modul lehetővé teszi a kényelmes programozást alkalmazáson keresztül. Ez lehetővé teszi az egyszerű vezérlést és a megváltozott igényekhez való gyors alkalmazkodást. A külön rendelhető egyéb tartozékok, mint például a baromfiól világítása, a hőmérsékletérzékelő, a külső napfényérzékelő, a csirkeól szellőztetése, az itatófűtés és még sok más modul teszi a SmartCoop rendszert egyedileg az Ön igényeihez és szükségleteihez igazíthatóvá. Áttekintés: A vezérlés egyedileg konfigurálható Rugalmasan konfigurálható a házban lévő 12 nyílásnak köszönhetően Integrált nappali fényérzékelő LED állapotjelző Ütésálló, porálló műanyag ház Nagy, megvilágított kijelző Sok tartozék külön rendelhető hozzá Feszültség: 230 V Működési feszültség: 12 V Szállítási tételek: 1x SmartCoop vezérlőegység 1x 230 V-os tápegység 1x Rögzítőcsavarok készlete 1x Rögzítőhidak a rögzítőcsavarokkal Megjegyzés: Minden tartozékmodul  külön rendelhető hozzá.

58 818 Ft*
db.