BUSSE cseregumi biztonsági kengyelekhez egy pillantásra:


  • Cserekészlet a biztonsági kengyelhez
  • 2x gumigyűrű + bőrszíj

BUSSE Cseregumi biztonsági kengyelekhez

A biztonsági kengyel úgy működik, mint a hagyományos kengyel, azzal az extrával, hogy esés vagy baleset esetén a láb nem akad bele a kengyelbe, és a lehető leggyorsabban kicsúszik a kengyelből. Ha egy gumigyűrű már törékeny vagy hibás, ki kell cserélni.

A hurokkal ellátott gumigyűrűt párban és bőrszíjjal szállítjuk. A BUSSE csere gumit a BUSSE kengyelbe SAFETY akasztják be. Így újra jó érzéssel lovagolhat, és jobban védve van esés esetén.

Ránézésre:

  • Gumi gyűrű a BUSSE biztonsági kengyelhez
  • Hibás vagy törött gumigyűrű cseréje
  • Párosan

Szállítási terjedelem:

1x BUSSE Cserekészlet a biztonsági kengyelhez

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:
Anyag: Gumi

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
BUSSE kengyel SICHERHEIT
BUSSE kengyelek BIZTONSÁG A biztonsági kengyel úgy működik, mint a hagyományos kengyel, azzal az extrával, hogy esés vagy baleset esetén a láb nem akad bele a kengyelbe, és a lehető leggyorsabban kicsúszik a kengyelből. Ezáltal megelőzhetők a súlyos balesetek. A BUSSE biztonsági kengyel a flexiblen külsővel rendelkezik. Így esés esetén a gumi leválik, és a láb nem akad bele a kengyelbe. A gumi szükség esetén kicserélhető, ha elöregedett vagy elhasználódott, így ismét új védelmet biztosít. Ránézésre: Kiváló minőségű kengyel rozsdamentes acélból.gumigyűrűvel (leesés esetén kioldódik)gumibetéttel Méretek: Futófelület: 10 cm, 11 cm, 12 cm Szállítási terjedelem: 1x BUSSE kengyel BIZTONSÁG

22 940 Ft* 24 111 Ft*