AKO Power Station XDi 15000 digitális DUO villanypásztor készülék, 20 Joule egy pillantásra:


  • Duo 12/230 voltos villanypásztor készülék
  • Hosszú kerítésekhez, erős növényzettel
  • Működés 12 V-os akkumulátorral, 230 V-os hálózati adapterrel vagy napenergiával
  • Digitális kijelző a kimeneti feszültség, a teljesítményszintek és az akkumulátor feszültségének kijelzéséhez
  • Magas/alacsony üzemmód - ezért ON/OFF is kapcsolható

AKO DUO Power Station XDi 15000 digitális villanypásztor készülék

Erősség, terelési biztonság és flexibilitás jellemzi ezt a duó villanypásztor készüléket - robusztus állatok, például bikák, szarvasmarhák, juhok és vadak elriasztására.

Az AKO Power Station XDi 15000 digital egy rendkívül erős 12/230 voltos DUO villanypásztor készülék hosszú, erős növényzetű kerítésekhez. A 10 000 voltos ütőerő és az erőteljes 15 joule ütőerő különösen magas szintű őrzésbiztonságot nyújt. Az állatok tisztelni fogják a kerítést ezzel a készülékkel, és még a növényzetnek sincs esélye az erős villanypásztor készülékkel szemben. A Power Station XDi 15000 digitális villanypásztor készülék hálózati csatlakozással, elemmel vagy napelemes rendszerrel működtethető, és könnyen kezelhető. A készülék extra nagy, állandóan megvilágított, modern digitális kijelzővel rendelkezik. A LED-es oszlopdiagram kijelző a kerítés aktuális állapotának gyors felismerését és a készülék nagyobb távolságból történő felügyeletét teszi lehetővé.

A hibrid villanypásztor készülék a kerítés terheléséhez optimálisan igazodó kerítésimpulzussal rendelkezik; maximális kerítésbiztonság minimális energiafogyasztás mellett a AKO-Powertronic-nak köszönhetően. A nagy teljesítményű XDi 15000 villanypásztor készüléket 100 km hosszú kerítésekhez ajánljuk, de optimális körülmények között nagyon hosszú, akár 350 km hosszú kerítésekhez is alkalmas. A két választható erősség lehetővé teszi a különböző típusú állatok terelését. A készülék optimálisan védi a sertéseket, lovakat, juhokat, szarvasokat és teheneket, de a robusztus állatok, például a vaddisznók, kecskék és szarvasmarhák sem jelentenek problémát.

A Power Station XDi 15000 digital egy kis erőmű, amely kiváló ár-érték aránnyal tündököl.

Áttekintés:

  • Robusztus állatok, például bikák, szarvasmarhák, juhok és vad védelmére
  • Ajánlott napelemmodul: 375999 (100 W)
  • Rendkívül magas kimeneti feszültség, még nagy terhelés mellett is
  • Extra nagy, tiszta, állandóan megvilágított digitális kijelző
  • LED-es oszlopdiagram kijelző a kerítés aktuális állapotának gyors felismeréséhez és a készülék nagyobb távolságból történő megfigyeléséhez
  • A kerítés terheléséhez optimálisan igazodó kerítésimpulzus, a legmagasabb őrzési biztonság minimális energiafogyasztás mellett a AKO-Powertronic révén.
  • Mikrokontroller vezérlésű
  • Magas szintű biztonság a legújabb biztonsági szabványnak megfelelően
  • Napenergia-támogatás lehetséges
  • Magas/alacsony üzemmód - így ON/OFF kapcsolható is
  • Beleértve a kerítés és a földelési csatlakozókábelt, a 230 voltos tápegységet és a 12 voltos csatlakozókábelt is
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

Szállítási tételek:

  • Max. Feszültség: 10,000 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,000 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 7,200 V
  • Max. Töltési energia: 20 J
  • Max. Kisütési energia: 15 J
  • Elméleti kerítés hossza: 350 km
  • Max. Kerítés hossza növényzet nélkül: 100 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 22 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 14 km
  • Energiafogyasztás: 240 mA - 1100 mA
  • Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 5 db vagy 2 m-es talajkaró: 3 db
  • Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 2 km-ig
  • A következo fajok esetében: ló, bika, szarvasmarha, juh, kecske, vaddisznó, Farkas

Szállítási tételek:

1x AKO Power Station XDi 15000 digitális DUO Villanypásztor készülék, 20 Joule
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelo csatlakozókábel
1x Csatlakozókábel 12V
1x Tápegység 230V
1x Használati útmutató

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Kimenő energia: 15,00 Joule
Töltési energia: 20,00 Joule
Teljesítmény: 10.000 V
Üzemmód: 12V akku, 12V szolár, 230V hálózati
Állatfajok: Bárány, Farkas, Kecske, Ló, Szarvasmarha, Vaddisznó
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 100 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 14 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 22 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Napelem modul 100 watt töltésvezérlővel
Napelemes modul 100 watt töltésvezérlővel A 100 wattos napelem modul töltésszabályozóval hatékony megoldást kínál villanypásztorok áramellátására. A napelem modul optimális rögzítése érdekében a villanypásztorhoz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tartóval szállítjuk. Ez lehetővé teszi a biztonságos és stabil rögzítést. A napelem modul közvetlenül a 12 voltos akkumulátorhoz csatlakozik, és megfelelő méretezés esetén önszabályozó. A villanypásztor kerítéshez való napelemmodul beépített töltésszabályozót tartalmaz, amely felügyeli és szabályozza a csatlakoztatott akkumulátor töltési folyamatát. A töltésvezérlő megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a mélykisüléstől és a túlmelegedéstől, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A töltésvezérlő emellett lehetővé teszi a napenergia hatékonyabb felhasználását, mivel a töltőáramot az akkumulátor igényeinek megfelelően állítja be. Ez különösen fontos, ha a villanypásztor készülék változó energiafogyasztású, vagy ha a napsugárzás ingadozik. Ezen túlmenően a készülék 5 év teljesítménygaranciát biztosít a napelemmodulra, hogy további biztonságot és megbízhatóságot nyújtson Önnek. Ezzel a kiváló minőségű napelemmel jól felszerelt, hogy hatékonyan és környezetbarát módon működtesse villanypásztor készülékét. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztor készülékekhez Önszabályozó (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 100 watt Beépített töltésvezérlő a hosszabb akkumulátor élettartamért Beépített horganyzott konzol a fém elemtartó dobozhoz Környezetbarát és költséghatékony áramfejlesztés Karbantartásmentes működés tavasztól őszig Felszerelhető pl. AKO XDi 10000, XDi 15000 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 66,4 cm Magasság: 100,0 cm Mélység: 3,5 cm Szállítási tételek: 100 Wattos napelem modul, töltésvezérlővel együtt 1x Napelem modul kábel hossza 200 cm Megjegyzés: A fémdoboz nem tartozék.

156 659 Ft* 163 695 Ft*
db.