Clipster akkumulátoros nyírógép DropiX vízálló egy pillantásra:


  • Ideális részletes nyíráshoz
  • Vízálló
  • Erőteljes Li-Ion akkumulátor
  • Könnyű és erős
  • 4 fokozatú vágási magasság beállítása

Clipster DropiX vízálló akkumulátoros kutyanyírógép - ideális a részletes nyíráshoz

A Clipster DropiX kisállat nyírógép egy tartós és könnyű állatnyírógép részletes nyírásra, kiváló nyírási tulajdonságokkal, kiváló ár-érték arány mellett.

A Kerbl DropiX állatszőr nyírógép kiváló nyírási tulajdonságaival és kiváló minőségű rozsdamentes acél nyírófejével győz meg. A Clipster DropiX nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely akár 60 percig is használható, vagy a nyírógép hálózati csatlakozóval is használható. Az akkumulátor teljes feltöltése 60 percig tart. A motor nagy teljesítményű, és a percenkénti 6000 leütéses nyírási sebesség optimális a szép nyírási eredményhez. Az állatszőr nyírógép a legjobban alkalmas részletnyírásra, és beépített 4 fokozatú vágási magasságállítással rendelkezik 1 mm és 1,9 mm között.

Áttekintés:

  • Optimális a részletes nyíráshoz
  • Kiváló nyírási tulajdonságok a rozsdamentes acél nyírófejnek köszönhetően
  • Erőteljes Li-Ion akkumulátor
  • Védelmi osztály IPX7
  • Erőteljes motor
  • Hálózati adapterrel is működtethető
  • 4 fokozatú vágási magasság beállítása
  • Beleértve a széleskörű tartozékokat

Műszaki adatok:

  • Li-ion akkumulátor
  • Löketszám: 6000 löket/perc
  • Töltési idő: 60 perc.
  • Nyírási idő: 60 perc.
  • Súly kábel nélkül: 197 g

Szállítási terjedelem:

1x Clipster DropiX akkumulátoros kisállat nyírógép
4x Tartozékfésű 3, 6, 9 és 12 mm-es vágási hosszúságokhoz
1x Tisztítókefe
1x Hálózati adapter
1x Használati utasítás
1x Olaj

Gyártó "Clipster"

Clipster nyírógépek - professzionális nyírógépek verhetetlen áron

A Clipster az Albert Kerbl GmbH márkája, amely évek óta gyárt kiváló minőségű nyírógépeket nagytestű állatok Számára. A Clipster nyírógép sorozatával a Kerbl a megszokott minőségben megfelelő áron Kínálja. A Clipster nyírógépek kényelmes, vezeték nélküli kutyanyírást tesznek lehetővé, és ideálisak a különböző finom munkákhoz vagy a részletek Nyírásához. A nyírógépeket az ergonomikus forma és a késes-éles rozsdamentes acél olló Jellemzi.

Üzemmód: 12V akku, 230V hálózati
Állatfajok: Kutya, Ló, Macska

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Moser Rex 1230 nyírófej készlet 0,7-3 mm
Eredeti nyírófej Moser Rex 1230 nyírógéphez Professzionális teljes fém nyírófej durva vagy finom változatban a Moser Rex nyírógéphez. A Moser Rex 1230 nyírógép nyírófeje egy precíziósan csiszolt, teljes fém vágókészlet. A vágókészlet "Made in Germany", és ugyanúgy alkalmas professzionális használatra, mint az otthoni felhasználók számára. A nyírófej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül keresztcsiszolással, és nincs bélyegezve. Ez a gyártási módszer rendkívül hosszú élettartamot biztosít a nyírófejnek. A beépített vágási hosszbeállítás lehetővé teszi a vágókészlet 0,7-3 mm közötti fokozatos beállítását. A hátoldalon lévő hornyolt profil biztosítja a vágókészlet optimális hűtését. A speciális nyírófej geometria és az optimálisan beállított vágási nyomás pontos vágást biztosít. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a nyírópengét többször is újra lehet élezni. Ápolási utasítások: A nyírófej optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben 5-10 percenként olajozza be. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresen állni, hogy az olaj jól el tudjon oszlani, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is. Áttekintés: Alkalmas a Moser Rex 1230 nyírógéphez Profi teljes fémvágó készlet A beépített vágási hossz beállítása 0,7-3 mm között 46 mm nyírókés készlet szélesség Magas minőségű kivitelezés Nagyon hosszú vágási kapacitás Többször élezhető Minden alkatrész kereszt- és profilcsiszolású Made in Germany Vágási hossz: Finom fogazat (fogköz 1,6 mm, vékony és közepes rétegek, kevés alapozóréteg és tökéletes befejezés esetén) Durvább fogazat (fogköz 2 mm, vastag vagy gubancos szőrzethez)

15 322 Ft*
Moser műanyag fésűkészlet Rex, Fox, 1400, Arco nyírógépekhez
Moser Basic toldófésű szett 6 különböző toldófésű állatnyírógépekhez - 3 mm-től 25 mm-ig csere a WAHL és Moser háziállat szőrnyíró gépekhez. A Moser 6 méretben kapható toldófésűk a legtöbb WAHL hajvágógéphez alkalmasak. Ezzel a fekete műanyag fésűkészlettel minden szükséges vágási hossz kéznél van. Ezek a toldófésűk a WAHL hajnyírógépekhez nagyon tartósak és könnyen fel- és levehetők. A Moser toldófésű-készlet 6 műanyag tartozékot tartalmaz a következő hosszúságokban: 3 mm 6 mm 9 mm 12 mm 18 mm 25 mm A toldófésűk alkalmasak: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar PRO A kompatibilis egységek teljes listája a WAHL / Moser oldalon: Típus 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

6 677 Ft*
db.
Moser rozsdamentes acél toldófésű - Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro nyírógépekhez
Moser rozsdamentes acélból készült rögzítőfésű az összes szokásos WAHL és Moser géphez. A Moser / WAHL rozsdamentes acélból készült nyomófésűk hatékonyan és gyorsan siklanak a szőrzetben, és különösen robusztusak + tartósak. A rozsdamentes acél fésűk vékony rozsdamentes acél fogai a hagyományos műanyag fésűkkel szemben könnyedén siklanak a már levágott szőrön, és így egyenletes nyírási eredményt biztosítanak. A Moser rögzítőfésűket a legjobb 1,5 mm-es nyírófejekkel kombinálni az optimális nyírási eredmény elérése érdekében. Egyszerűen csatlakoztassa a fésűt a kívánt hosszúságú nyírófejhez. Szilárd illeszkedés csúszás nélkül. A speciális színrendszer megkönnyíti a megfelelő fésű gyors kiválasztását. A kívánt szőrhossz eléréséhez a szőrt mindig a növekedés irányába kell fésülni. Áttekintés: Rozsdamentes acél fogakkal ellátott rögzítőfésűk Jó siklási tulajdonságok Színkódolás a könnyű tájékozódás érdekében Különösen tartós Egyenletes kivitelezés Szilárdan illeszkedik a nyírófejre 46 mm széles nyírófejekhez Moser Rex, Fox, Arco, Arco Pro és Moser 1400 számára. A Moser fésűk a következő hosszúságokban kaphatók: 3 mm 6 mm 10 mm 13 mm 16 mm 19 mm 22 mm 25 mm A Moser rögzítőfésűk alkalmasak: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar Pro A kompatibilis egységek teljes listája a WAHL / Moser oldalon: Típus 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

6 677 Ft*