Göbel PTO vízcsapszivattyú MT300 tartozékok nélkül egy pillantásra:


  • Nehéz öntöttvas szivattyú PTO csatlakozással
  • Önfelszívó 6 méterig
  • Szivattyúzás 280 l/min-ig
  • Trágyázáshoz, tisztításhoz és öntözéshez

Göbel MT 300 PTO vízszivattyú - öntözéshez és gyomirtáshoz

A Ferroni nehéz öntöttvas szivattyúja üzemmódtól függően 150 vagy 280 l/perc szivattyúzására képes, és ideális a mezőgazdaságban való használatra.

Az MT300 PTO vízszivattyú egy nehéz öntöttvas szivattyú PTO csatlakozóval és a traktorhoz való biztonságos rögzítéshez rögzítő lánccal. A vízszivattyú rendkívül robusztus és alkalmas professzionális mezőgazdasági használatra. Az "MT 300" PTO vízszivattyúval egy kiváló minőségű, önfelszívó, öntöttvas szerelt szivattyút szerezhet be, PTO csatlakozással és lánccal a traktorhoz való biztonságos rögzítéshez. Ez a Ferroni "Made in Italy" minőségi terméke segít a víz kényelmes és egyszerű szállításában.

A nagyméretű Ferroni szivattyú a beállítástól függően 150 és 280 l/perc közötti szivattyúteljesítményre képes. Az ML20 mellékhajtású vízszivattyú robusztus, 21,0 kg tömegű öntöttvasból készült, és könnyen csatlakoztatható a traktor vagy a vontató tengelycsatlakozásához (1 3/8"). Egy kiegészítő csatlakozó karima lehetővé teszi a kultivátorhoz való csatlakoztatást is. A kiegészítő fogólánc megakadályozza a csúszást.

Az MT 300 PTO szivattyúval nagy nyomással tisztíthatja a gépeket, pótkocsikat stb., és moshatja is őket (szappanokkal is). Víz szivattyúzása vagy tavacskák feltöltése, szántóföldek öntözése vagy trágyázása, illetve gyomirtó szerek kijuttatása. Az MT 300 szívóoldalon 1 1/2" IT / Ø 40 mm-es csatlakozóval és Ø 19 mm-es nyomótömlővel rendelkezik. A mellékhajtású szivattyú maximális fordulatszáma 700 fordulat/perc, teljesítménye 7,5 KW/10 LE.

Áttekintés:

  • Nehéz öntöttvas szivattyú PTO csatlakozással
  • Fogólánccal a traktorhoz való biztonságos rögzítéshez
  • 3 m szívótömlő spirálbetéttel
  • 7 m magasnyomású tömlő szórófejjel és csatlakozókkal
  • Önfelszívó 6 méterig
  • Egyszerű kezelés és könnyű fel- és leszerelés

Szivattyúzás

Ha friss vagy szennyezett vizet szeretne szivattyúzni, önfelszívó szivattyút (gyakran kerti szivattyúnak is nevezik) kell használnia. Az önfelszívó szivattyú, mint például a Göbel MT 300, egy szívó- és egy nyomótömlővel is rendelkezik. Az önfelszívó szivattyú esetében az alsó kosárral ellátott szívótömlő a vízforrásba kerül, így a víz a szívótömlőn keresztül kerül a szivattyúba. A víz ezután a nyomótömlőn keresztül távozik. A szűrő használatakor ügyeljen arra, hogy legalább 20 cm-rel a felszín alatt legyen.

Öntözés / locsolás

Növénye, szántóföldje vagy kertje öntözéséhez választhatja a PTO vízszivattyút. A kerti szivattyúk sokféle modellben kaphatók, a legnagyobb különbségek a szállítási magasságban, a szívási mélységben és az áramlási sebességben vannak. Minél mélyebbre kell a szivattyúnak beszívnia, annál nagyobb a víznyomásveszteség. Az ML 20-hoz képest az MT 300 nagyobb öntözőnyomással rendelkezik, és körülbelül 100 l/perccel több öntözési teljesítményt nyújt.

Egy tó feltöltése

Egy tó vagy medence feltöltéséhez olyan vízszivattyúra van szükség, amely képes friss vizet kezelni és nagy nyomáson vizet szállítani. Erre a célra általában kerti szivattyút használnak.

Vigyázat: Az ML 20 és MT 300 szivattyúknál a szivattyú normál működése közben a kiáramló folyadéksugarat semmiképpen sem szabad lezárni. A szivattyú belsejében lévő folyadék nyomásnövekedése károsítaná a szivattyút, és nagy veszélyt jelentene a felhasználóra.

A PTO vízszivattyú üzemeltetésekor kerülje a száraz (folyadék nélküli, kivéve a feltöltési fázisban) és a koptatóanyagokat, például homokot tartalmazó folyadékokkal való üzemeltetést. Ne szivattyúzzon lefolyó folyadékot vagy lefolyóvizet.

Alkalmazási megjegyzés:

1. Ellenőrizze a helyes telepítést használat előtt.
2. Győződjön meg arról, hogy a szívótömlő végén lévő szűrő legalább 20 cm-rel a felszín alatt van.
3. Csatlakoztassa helyesen.
4. Lassan helyezze be a tengely hordóját, hogy elkerülje a lánc elszakadását a horogponton és a szivattyúházon.
5. Fokozatosan érje el a kívánt sebességet: Ha a szivattyú nehezen tölt, növelje a fordulatszámot, majd állítsa vissza a kívánt értékre.
6. Ha a nehézség továbbra is fennáll, helyezze be az alsó szelepet, merítse a tömlőt jól a vízbe, vagy tisztítsa meg a szűrőt.
7. Tartsa távol az embereket és az állatokat a traktortól az indítási fázis alatt.
8. Kerülni kell az előtoló tengely hirtelen gyorsulását vagy lassulását.
9. A szivattyút használat után tiszta vízzel kell megtisztítani, ha más folyadékokkal együtt használták.
10. A szivattyút ezután a nyílásokkal lefelé fordítva kell letenni, hogy a maradék víz ki tudjon folyni.

FONTOS: Töltsön kb. 0,05 liter kenőolajat a nyílásokon keresztül, és zárja le azokat a mellékelt védősapkákkal. Kenjen be mindent egyenletesen egy-két fordulatot, majd a vízszivattyú hosszabb időre leállítható.

Méretek:

  • Méretek szivattyú: 24 x 28 x 25 cm
  • Súly: 21.0 kg
  • Kapocscsatlakozás: 1 3/8'', 6 fogú
  • A szívótömlő átmérője: 40,0 mm 1 1/2''
  • A szívótömlő hossza: 3,0 m
  • A nyomótömlő átmérője: 19,0 mm
  • A nyomótömlő hossza: 7,0 m

Műszaki adatok:

  • Max. nyomás: 30 bar
  • Bemenet - kimenet: 40,0 - 40,0 mm
  • Teljesítmény: 7,5 KW
  • A forgás iránya: balra- jobbra
  • Szállítási kapacitás magas nyomáson: 150 liter/perc
  • Létesíthető öntözés: 280 liter/perc
  • PTO tengely fordulatszám, az óramutató járásával megegyező irányban max. 700 fordulat/perc

Szállítási tételek:

1x PTO vízcsapszivattyú MT 300
1x Fogólánc
1x Tömlőszett, amely a következőkből áll:
1x Szívótömlő
1x Nyomótömlő
1x Bilincs szórófejjel
1x Szívókosár

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Tömlőcsatlakozás a PTO vízszivattyúhoz MT 300 1 1/2" No. 14-16
Tömlőcsatlakozás MT 300-hoz 1 1/2" 14-16 sz. A vízterelő szivattyú öntöttvas szivattyú a traktorhoz való rögzítéshez, és egy fogólánc a traktorhoz való biztonságos rögzítéshez. A tömlőcsatlakozás a szivattyú nyomóoldalára szolgál. Szállítási terjedelem: 1x tömlőcsatlakozó komplett MT 300 1 1/2" 14-16 számú tömlőhöz

6 638 Ft*
db.
Permetezőtömlő csatlakozó szerelvények víz PTO szivattyúhoz MT 300
Permetezőtömlő csatlakozó szerelvények MT 300-hoz A vízterelő szivattyú öntöttvas szivattyú a traktorhoz való rögzítéshez, és egy fogólánc a traktorhoz való biztonságos rögzítéshez. A tömlőcsatlakozás a szivattyú szívóoldalára szolgál. Szállítási terjedelem: 1x szórótömlő csatlakozó szerelvények MT 300-hoz

22 656 Ft*
db.