BUSSE kabát RYANA Plus XS fekete egy pillantásra:


busse dzseki ryana plus - a végső all -round dzseki cserélhető időjáráshoz

A busse dzseki Ryana Plus egy végső, minden körű dzseki, amely magas funkcionális minőségű rendszerből 5000 nyújtó szövetből áll, beleértve egy plusz rendszerrel rendelkező elasztikus membránt. Tökéletes kültéri előadást kínál változtatható időben, és ideális választás azoknak a versenyzőknek, akiknek rugalmasságra és alkalmazkodóképességre van szükségük a kültéri ruházatban.

Ennek a kabátnak a speciális pluszja annak a lehetősége, hogy egy különálló, egyéni hőkezelést egész évben kiegészítő, egyedi termikus szigetelésként integráljunk egy külön elérhető bélés (például a Brenley Plus vagy a Weste Micah Plus).

Ez a kabát, különösen a lovasok számára, vízálló kétirányú főáramot kínál, állvédelemmel és nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. Belső beállítható, rugalmas vágási felvonulással rendelkezik a derékterületen az egyéni beállításhoz, valamint egy szabályozott és eltávolítható motorháztetővel, amelyet a hátsó területen történő lovagláshoz rögzíthetünk. A kabát négy tágas cipzáras zsebet és előre alakú hüvelyt kínál, amelyeket tépőzáras rögzítővel lehet beállítani.

A busse dzseki ryana plusz külső anyagból áll: 94% poliészter, 6% elaszthan, vízálló/aktív/elasztikus membrán 5000/5000; I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag; Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel.

Áttekintés:

  • Végső All -Round kabát a cserélhető időjáráshoz
  • Lehetőség a rendelkezésre álló bélés külön -külön integrálására
  • Különleges funkciók a versenyzők számára
  • Külső anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000

Műszaki adatok:

  • Külső anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000
  • I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag
  • Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki ryana plusz

GYIK

Melyek a Ryana Plus Busse kabát különleges tulajdonságai? plusz rendszerrel. Lehetőség van arra, hogy a rendelkezésre álló béléseket külön -külön integrálja a további, egyedi hőszigeteléshez. Különleges funkcióival rendelkezik a versenyzők számára, és vízálló, lélegző, elasztikus anyagból készül.

Kinek a Busse Jacket Ryana Plus különösen alkalmas? .

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE dzseki QUINN Plus XS szürke
Szín: szürke | Méret: XS
busse dzseki quinn plusz - funkcionalitás és klasszikus, nőies stílusú kabátban A busse dzseki Quinn Plus tökéletes keveréket kínál a funkcionalitás és a klasszikus, nőies stílusú. Különleges plusz: Ez a kabát rugalmasan integrálható a Ryana Plus kültéri dzsekikbe vagy a Camery 3 -ba az 1 -ben. A rugalmas, mégis szilárd kombináció további cipzárak nélkül zajlik. A rövid dzsekinek kétirányú főáramlása van, könnyű, kissé felmelegedő, hő alakú foltvarral felszerelve. Kiváló szélállóságot, lélegzhetőséget és mozgásszabadságot kínál a tavaszi és az átmeneti időszak edzéséhez. A Busse Jacke Quinn Plus belső, állítható zsinórszennyeződik a szegélyben, amely lehetővé teszi az egyéni beállítást és egy pontosan illeszkedő ülést. Két klasszikus ZIP zseb gyakorlati tárolási lehetőséget kínál útközben. A bordázott, elasztikus ujjú köteg megelőzi a szél és a hideg, különösen akkor, ha a kabátot hidegebb időjárási körülmények között bélésként használják kültéri kabátban. A kabát 100% poliészterből áll, 100% poliészter, 3M Thinsulate® töltéssel és 100% poliészterből készült takarmányból. Áttekintés: Sokoldalú rövid kabát Integrálható bélésfunkció Anyag: 100% poliészter Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate® Műszaki adatok: Anyag: 100% poliészter Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate® Bélés: 100% poliészter A kézbesítés hatálya: 1x busz dzseki quinn plusz GYIK Melyek a Quinn Plus buszdzseki különleges tulajdonságai? 100% poliészterből áll, 3M Thinsulate® töltéssel, kiváló szélálló és légzési tevékenységet kínál. Kinek a buszdzseki quinn plusz különösen alkalmas? Ez beépíthető a kültéri dzsekikbe is bélésként.

69 380 Ft*
BUSSE dzseki BRENLEY Plus XL békiszöld
Szín: teal green | Méret: XL
Busse kabát Brenley Plus - Sportos, nőies multifunkciós dzseki A busse dzseki Brenley Plus egy sportos, nőies többfunkciós kabát, könnyű töltelékkel, amely végső mozgási szabadságot kínál a cserélhető átmeneti időszakban. Különleges pluszod: Ez a kabát rugalmasan beépíthető a Ryana Plus vagy Camery 3 kültéri dzsekikbe az 1 -ben Plus -ban, további cipzárak nélkül. Különösen a versenyzők számára fejlesztették ki, a kabátnak kétirányú főáramlása van, nyeregvédelemmel a bőr, a 3D AIR® száraz távolságú egérrel a hátsó részben és a karok alatt egy mindig kellemes hordozó angyal számára. Három tágas cipzáras zseb, köztük egy belső zseb kábelházakkal a fejhallgatóhoz. A busse dzseki Brenley Plus sportos bevonatú rövid kabátként mutatja be magát, bordázott bundes-szal és divatosan melanchált belső béléssel. Vízálló és lélegző külső anyagból áll, és innovatív, elasztikus funkcionális membránnal, könnyű 3M Thinsulate® töltelékkel és lágy szintetikus szőrrel rendelkezik a belső gallérban. Áttekintés: Sportos, nőies multifunkciós dzseki 2-Ways fő utazás nyeregvédelemmel 3D AIR® száraz távolságú ásó a hátsó részben és a szegények alatt Anyag: Felső anyag: 94% poliészter, 6% ELASTHAN Műszaki adatok: Ober Anyag: 94% poliészter, 6% ELASTHAN Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate® I. bélés: 66% nylon/ 34% poliészter, foltos taft Bélés II: 100% poliészter, taffel III bélés: 100% poliészter, 3D hálózati anyag Bélés IV: 100% poliészter, szintetikus szőr A kézbesítés hatálya: 1x busz dzseki brenley plus GYIK Melyek a Brenley Plus különleges tulajdonságai? 3D AIR® száraz távolsággal nagyobb a hátsó részben és a karok alatt, és felső anyagból áll: 94% poliészter, 6% elasztán. Kinek a Brenley Plus buszdzseki.

73 256 Ft*
BUSSE mellény MICAH Plus M fekete
Szín: Fekete | Méret: M
Busse Weste Micah Plus - Sporty All -Gound mellény sok alkalommal A Busse Weste Micah Plus egy sportos, All -Lound mellény, amely sok alkalommal alkalmas. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik sokoldalú és funkcionális mellényt keresnek szabadtéri tevékenységeikhez. Ennek a mellénynek a speciális pluszja a rugalmasság, beépíthető az 1 Plus -ba, mint bélés a kültéri dzseki camery 3 -ban. Ez a rugalmas és ugyanakkor szilárd kombináció további cipzárak nélkül zajlik, ami megkönnyíti a kezelést. A Busse Weste Micah Plus speciális funkciókkal rendelkezik a versenyzők számára, például egy kétirányú futófelület nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében, egy állítható szélsebes az alsó részben, amely védi a hátát izmok a hideg behatolásakor, két cipzáras zseb és egy kar nyakkivágás Lycra ® single -rel. Ez egy sportos és derékú, paplan mellény, finom, divatos teljesítményű betűkkel a bélésben. A mellény lélegző és könnyű, 3M ThinSulate ® ​​ töltés a hangulatos melegséghez. Az oldalán elasztikus betétekkel rendelkezik egy szomszédos, nőies és ugyanakkor kényelmes illeszkedéshez. A fenti I. anyagból áll: 100% nejlon, felső anyag II: 100% poliészter, nyújtási szövet, töltelék: 100% poliészter, 3M Thinsule ® ​​ és bélés: 100% nejlon. Áttekintés: sportos minden átmenő mellény, amely bélésként használható Különleges funkciók a versenyzők számára lélegző 3m -es göndörrel ® kitöltés Elasztikus betétek az oldalán a kényelmes illeszkedés érdekében Műszaki adatok: Ober anyag I: 100% nejlon ober anyag II: 100% poliészter, nyújtási szövet Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate ® ​​ Bélés: 100% nejlon A kézbesítés hatálya: 1x buszok nyugati micah plusz GYIK Melyek a Busse Weste Micah Plus különleges tulajdonságai? Kültéri kabát camery 3. Különleges funkciókkal rendelkezik a versenyzők számára, lélegző és 3M Thinsulate ® kitöltéssel van felszerelve. Az oldalán elasztikus betétek vannak a kényelmes illeszkedés érdekében. Kinek a Busse Weste Micah Plus különösen alkalmas?

38 372 Ft*