BUSSE dzseki QUINN Plus XS szürke egy pillantásra:


busse dzseki quinn plusz - funkcionalitás és klasszikus, nőies stílusú kabátban

A busse dzseki Quinn Plus tökéletes keveréket kínál a funkcionalitás és a klasszikus, nőies stílusú. Különleges plusz: Ez a kabát rugalmasan integrálható a Ryana Plus kültéri dzsekikbe vagy a Camery 3 -ba az 1 -ben. A rugalmas, mégis szilárd kombináció további cipzárak nélkül zajlik.

A rövid dzsekinek kétirányú főáramlása van, könnyű, kissé felmelegedő, hő alakú foltvarral felszerelve. Kiváló szélállóságot, lélegzhetőséget és mozgásszabadságot kínál a tavaszi és az átmeneti időszak edzéséhez.

A Busse Jacke Quinn Plus belső, állítható zsinórszennyeződik a szegélyben, amely lehetővé teszi az egyéni beállítást és egy pontosan illeszkedő ülést. Két klasszikus ZIP zseb gyakorlati tárolási lehetőséget kínál útközben. A bordázott, elasztikus ujjú köteg megelőzi a szél és a hideg, különösen akkor, ha a kabátot hidegebb időjárási körülmények között bélésként használják kültéri kabátban. A kabát 100% poliészterből áll, 100% poliészter, 3M Thinsulate® töltéssel és 100% poliészterből készült takarmányból.

Áttekintés:

  • Sokoldalú rövid kabát
  • Integrálható bélésfunkció
  • Anyag: 100% poliészter
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate®

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate®
  • Bélés: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki quinn plusz

GYIK

Melyek a Quinn Plus buszdzseki különleges tulajdonságai? 100% poliészterből áll, 3M Thinsulate® töltéssel, kiváló szélálló és légzési tevékenységet kínál.

Kinek a buszdzseki quinn plusz különösen alkalmas? Ez beépíthető a kültéri dzsekikbe is bélésként.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kabát RYANA Plus XS fekete
Szín: Fekete | Méret: XS
busse dzseki ryana plus - a végső all -round dzseki cserélhető időjáráshoz A busse dzseki Ryana Plus egy végső, minden körű dzseki, amely magas funkcionális minőségű rendszerből 5000 nyújtó szövetből áll, beleértve egy plusz rendszerrel rendelkező elasztikus membránt. Tökéletes kültéri előadást kínál változtatható időben, és ideális választás azoknak a versenyzőknek, akiknek rugalmasságra és alkalmazkodóképességre van szükségük a kültéri ruházatban. Ennek a kabátnak a speciális pluszja annak a lehetősége, hogy egy különálló, egyéni hőkezelést egész évben kiegészítő, egyedi termikus szigetelésként integráljunk egy külön elérhető bélés (például a Brenley Plus vagy a Weste Micah Plus). Ez a kabát, különösen a lovasok számára, vízálló kétirányú főáramot kínál, állvédelemmel és nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. Belső beállítható, rugalmas vágási felvonulással rendelkezik a derékterületen az egyéni beállításhoz, valamint egy szabályozott és eltávolítható motorháztetővel, amelyet a hátsó területen történő lovagláshoz rögzíthetünk. A kabát négy tágas cipzáras zsebet és előre alakú hüvelyt kínál, amelyeket tépőzáras rögzítővel lehet beállítani. A busse dzseki ryana plusz külső anyagból áll: 94% poliészter, 6% elaszthan, vízálló/aktív/elasztikus membrán 5000/5000; I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag; Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel. Áttekintés: Végső All -Round kabát a cserélhető időjáráshoz Lehetőség a rendelkezésre álló bélés külön -külön integrálására Különleges funkciók a versenyzők számára Külső anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000 Műszaki adatok: Külső anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000 I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel A kézbesítés hatálya: 1x busz dzseki ryana plusz GYIK Melyek a Ryana Plus Busse kabát különleges tulajdonságai? plusz rendszerrel. Lehetőség van arra, hogy a rendelkezésre álló béléseket külön -külön integrálja a további, egyedi hőszigeteléshez. Különleges funkcióival rendelkezik a versenyzők számára, és vízálló, lélegző, elasztikus anyagból készül. Kinek a Busse Jacket Ryana Plus különösen alkalmas? .

88 760 Ft*
%
BUSSE lovagló kabát CAMERY 3in1 Plus fekete XL
Szín: fekete | Méret: XL
Kabát CAMERY 3 az 1-ben Plus Formás, nőies hosszú kabát 3 az 1-ben rendszerrel a tökéletes kültéri teljesítményért minden időjárási viszonyok között. 1) Igazán meleg és száraz a mellékelt bélelt kabátnak köszönhetően. 2) Száraz akkor is, amikor nincs olyan hideg, köszönhetően annak a lehetőségnek, hogy a külső kabátot a bélés nélkül is használhatja. 3) Egyszerűen szép, könnyű és kényelmes , teljes steppelt belső kabátban. A BUSSE stílusos dupla kabátja ideális 0 °C-ig, és ha melegebb lesz, a belső kabátot otthon hagyhatja, és csak az esőkabátot viheti magával. A steppelt kabát külön is viselhető melegítő rétegként egy póló fölött. Ez a 3in1 kabát nem hagy kívánnivalót maga után. A steppelt kabát belseje könnyen levehető az esőkabátról cipzárral és nyomógombokkal, majd cipzárral vagy gombokkal visszagombolható a helyére. A BUSSE dupla dzseki CAMERY mindkét kabátja külön-külön is viselhető, így a tavaszi, nyári és őszi hőmérsékleti és időjárási viszonyok széles skálájához alkalmas. A külső kabát elsősorban robusztus, szélálló és vízálló, a belső bolyhos puha, melegen tart, lélegző és nedvességszabályozó. A különleges plusz: A külön kapható AVARY Plus kabát a flexibel béléskabátként is használható ebben a Plus rendszerben . Igazán jó: a flexible mégis szilárd kombináció további cipzárak nélkül készül. Külső kabát: a ragasztott varratok és a vízálló és légáteresztő sztreccs anyag megbízható esővédelmet biztosít: QUALITYsystem5000 Az innovatív, rugalmas funkcionális membrán korlátlan mozgásszabadságot és maximális klímakomfortot biztosít egyszerre: Technical Stretch. hálós bélés az optimális nedvességszállítás és a kellemes bőrérzet érdekében hosszú, cipzáras lovaglónyílás, beépített esővédővel a nyereghez, fényvisszaverő anyagból Az EQUESTRIAN hátsó fényvisszaverő csík kivehető, és szükség esetén elrejthető a nyakörvben. Állítható és levehető kapucni rejtett fényvisszaverő betéttel, amely szükség esetén kitágítja a kapucnit. kiterjesztve a lovaglósisak fölé való viselésre vízálló, 2-irányú fő cipzár állvédővel, nyeregvédővel a bőr védelmére három tágas, cipzáras zseb, belső zseb kábelátvezetővel a fejhallgatók számára speciális nyomókapocs, hogy a kabát nyitott állapotban is a helyén maradjon Állítható mandzsetta Külső anyag: 100% poliészter Bélés I: 100% poliészter, ezüst hálós szövet Bélés II: 100% poliészter, extra erős taft Belső kabát/bélés kabát = teljes steppelt kabát: gyönyörűen szabott, könnyű, mégis kényelmes steppelt kabát a 3M Thinsulate® tölteléknek köszönhetően. Állítható szélfogó a csípő területén védi a hátizmokat az alulról behatoló hidegtől Divatos 2-irányú fő cipzár állvédővel, nyeregvédelemmel a bőr védelmére két tágas cipzáras zseb külső anyag: 100% poliészter, víztaszító Töltelék: 100% poliészter, 3M Thinsulate® Bélés: 100% poliészter Színek: fekete szilva Női méretek: XS S M L XL XXL

111 237 Ft* 115 892 Ft*
db.