Bucas mennyezeti mosószer 250 ml egy pillantásra:


Optimális mennyezettisztítás a Bucas 250 ml-es mennyezettisztítóval

Fedezze fel a Bucas takarómosószert, amelyet kifejezetten az összes vízálló és vízlepergető lótakaró optimális ápolására és tisztítására fejlesztettek ki. Ez a mosószer garantálja lótakaróinak hosszú élettartamát és funkcionalitását, valamint kifogástalan tisztaságot.

Speciális összetételének köszönhetően a Bucas mennyezeti mosogatószer ideális társ kézi vagy gépi mosáshoz maximum 30 °C-on. Mindössze 25 ml mosószer 10 liter vízhez vagy 50 ml 4,5 kg száraz ruhadarabhoz hatékony és alapos tisztítást tesz lehetővé.

A Bucas takarómosó különösen alkalmas mindenki számára, aki optimálisan szeretné ápolni lótakaróját és megőrizni a termékek teljesítményét. Ezután a takarókat szobahőmérsékleten meg kell szárítani. Kérjük, kerülje az öblítők vagy más vegyszerek használatát.

Áttekintés:

  • Kifejezetten vízálló és vízlepergető lótakarókhoz
  • Hosszú élettartamot és funkcionalitást biztosít
  • Ideális kézi vagy gépi mosáshoz 30 °C-ig
  • Hatékony és alapos, mindössze 25 ml/10 l víz
  • Tartalom: 250 ml
  • Adagolás: 25 ml 10 l vízhez vagy 50 ml 4,5 kg száraz ruhaneműhöz < /li>
  •  Mosási hőmérséklet: maximum 30 °C
  •  Szárítógéphez nem alkalmas

Szállítási terjedelem:

1x Bucas mennyezeti tisztítószer 250 ml

GYIK

Hogyan használhatom a Bucas mennyezeti tisztítószert?

10 liter vízhez 25 ml mosószert, 4,5 kg száraz ruhadarabhoz pedig 50 ml-t használjon. Mosás maximum 30°C-on, és szárítsa szobahőmérsékleten.

Használhatom a Bucas mennyezeti tisztítószert más termékekhez?

A Bucas takarómosószert kifejezetten vízálló és vízlepergető Bucas termékek tisztítására fejlesztették ki, de más lótakarókhoz is használható.

Gyártó "Bucas"

Bucas lótakarók online vásárlás

Bucas a technikailag kiváló min&odblac;ség&udblac; takarók a lovak számára, és nem véletlenül! Az ír gyártó 1981 óta gazdagítja a lópiacot magasan innovatív és technológiailag fejlett Termékekkel. Kezdve a vízálló és légátereszt&odblac; kültéri sz&odblac;nyegekkel, a Bucasra jellemz&odblac; "Stay-dry"-elvvel. Ez a légátereszt&odblac; bélés úgy lett optimalizálva, hogy az izzadságot és a nedvességet elvezesse a lótól, miközben a bels&odblac; bélés száraz és meleg Marad.

2012-ben a Bucas a Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Sheet nev&udblac; termékével újabb forradalmat indított el a ló Világában. Az alapján tervezték, hogy a zebrákat a vadonban a csíkos mintázatuk miatt lényegesen kevésbé zavarják a Legyek.

Az új takarót a vadon él&odblac; lovakra Tervezték.

Az új Bucas lótakarók innovatív mágneses záródással lettek Optimalizálva. Továbbá 2016 tavaszán bevezették a Bucas Recuptex terápiás lótakarót, a Bucas Recuptex terápiás Takarót. A takaró a test saját mágneses mezejével m&udblac;ködik, és el&odblac;segíti az izmok gyógyulását és regenerálódását, valamint javítja a Vérkeringést.

Lótakarók minden id&odblac;járásra és minden alkalomra - mindig jól beborítva Bucas-szal!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.