BUSSE dzseki BRIANA XS navy egy pillantásra:


Busse kabát Briana - Gyönyörűen derékos, rövid divatkabát az istálló, a városi és a mindennapi élet számára

A Busse kabát Briana egy gyönyörűen derékos, rövid divatkabát, amely ideális az istálló, a város és a mindennapi élet számára. Ez az ideális választás azoknak a versenyzőknek és a divattudatnak, akik sokoldalú kabátot keresnek, amely funkcionális és stílusos is.

A busz dzseki Briana egy lélegző, minden körű kabát, könnyű töltelékkel a hangulatos melegség érdekében. Az elegáns foltvarrás, a bordázott díszszalag vállakon, hüvelyekben és motorháztetőben, valamint a divatos kétirányú futófelület bezárása az állvédelemmel és a nyeregvédelemmel egyedülálló megjelenést jelent.

A Busse kabát Briana két gyakorlati cipzáras zsebével és egy belső zsebével rendelkezik, amelynek kábelház nyitva van a fejhallgatóhoz. Ezen túlmenően a Lycra ® belső mandzsettákkal ellátott hüvelykis lyukkal meleg kezeket adnak. A beállítható és eltávolítható motorháztető, amely szintén eltávolítható szintetikus szőrös gallérral rögzíthető a hátsó területen történő lovagláshoz.

A kültéri kabát 100% poliészterből áll, a töltelék 100% poliészterből is készül. A belső bélés extra erős taftából és Art Fur -ból áll, mindkettő 100% poliészterből készül.

Áttekintés:

  • Lélegezhető, mindenkerekű kabát könnyű töltelékkel
  • Elegáns foltvarrás és bordázott díszes sáv
  • Kétirányú hibaelhárítás és gyakorlati zsebek
  • Rendezvényes és eltávolítható motorháztető art prémes gallérral

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliészter
  • Töltés: 100% poliészter
  • Bélés 1: 100% poliészter, extra erős toffel
  • Bélés 2: 100% poliészter, szintetikus szőr

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki briana

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse kabát Briana-nak? Elegáns foltvarral, bordázott díszszalaggal, kétirányú nyomával és gyakorlati táskákkal rendelkezik. A vezérelhető és eltávolítható motorháztető szintetikus prémes gallérral lekerekíti a kialakítást.

Kinek a Busse kabátja Briana különösen alkalmas? Ez az ideális választás az istálló, a város és a mindennapi élet számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE mellény BRIANA XS navy
Szín: navy | Méret: XS
Busse Weste Briana - Gyönyörűen derűs divat mellény az istálló, a városi és a mindennapi élet számára A buszok Weste Briana egy gyönyörűen szerű divatos mellény, amely ideális az istálló, a város és a mindennapi élet számára. Ez az ideális választás a versenyzőnek és a divatnak -a tudatalatti, akik sokoldalú mellényt keresnek, amely funkcionális és stílusos is. A Busse Weste Briana egy lélegző, sokoldalú mellény, könnyű töltelékkel a hangulatos melegség érdekében. Az elegáns foltvarrás és a díszes szalag a vállakon, az oldalakon és a motorháztetőn, valamint a divatos kétirányú futófelület bezárása az állvédelemmel és a nyeregvédelemmel hozzájárul az egyedi megjelenéshez. A buszok Weste Briana rendelkezik egy speciális gombbal a mellény nyitva tartásához és két praktikus cipzáras zsebének és egy belső zsebnek, amelynek kábelház nyitva van a fejhallgató számára. A belső gallér puha szintetikus szőrmel, valamint a szabályozó és eltávolítható motorháztetővel, szintén eltávolítható szintetikus szőrmegale -gallérral, amelyet a hátsó területen történő lovagláshoz rögzíthetnek, további kényelmet és funkcionalitást kínálnak. A kültéri mellény 100% poliészterből áll, a töltelék 100% poliészterből is készül. A belső bélés extra erős taftából és Art Fur -ból áll, mindkettő 100% poliészterből készül. Áttekintés: Lélegezhető, sokoldalú mellény, könnyű töltelékkel Elegáns foltvarrás és díszszalag vállakon és oldalán Kétirányú hibaelhárítás és gyakorlati zsebek Rendezvényes és eltávolítható motorháztető art prémes gallérral Műszaki adatok: Ober Anyag: 100% poliészter Töltés: 100% poliészter Bélés 1: 100% poliészter, extra erős toffel Bélés 2: 100% poliészter, szintetikus szőr A kézbesítés hatálya: 1x buszok mellény Briana GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Weste Briana-nak? Elegáns foltvarral, díszes szalaggal rendelkezik a vállakon és az oldalán, egy kétirányú nyomkövetés és gyakorlati zsebek. A vezérelhető és eltávolítható motorháztető szintetikus prémes gallérral lekerekíti a kialakítást. Kinek a Busse Weste Briana különösen alkalmas? Ez az ideális választás az istálló, a város és a mindennapi élet számára.

46 124 Ft*
BUSSE lovaglónadrág NARA 38 fekete
Szín: Fekete | Méret: 38
Busse Riding Pants NARA - Funkcionális, elasztikus és kényelmes az évre A Nara naraging nadrágos buszok egy funkcionális softshell lovaglónadrág, amely egész évben biztosítja a kényelmet. Úgy tervezték, hogy azok a versenyzők, akik egész évben aktívak, és a felszerelésükre akarnak támaszkodni. A nadrágtartókat klasszikus kialakításuk jellemzi, sport részletekkel. Elöl két nagy betéttáskával rendelkezik, mindegyik kis szegecskel, és egy szilikon nyomtatási logóval a tónus-tónus. Klasszikus vágott, közepes derékmagasságával, elasztikus szövetségével övhurkokkal és kényelmi lábaikkal, elasztikus betéttel, kiváló illeszkedést és kényelmet kínál. A NARA naraging nadrágos buszok nagyon elasztikus, kétrétegű nyári softshell funkcionális anyagból állnak, amely biztosítja az optimális hordozó angyalt, és egész évben felhasználható. Nem csúszás nélküli markolatú, szilikonprofilból készült. Az I. anyag 74% nejlonból és 26% Elasthanból áll, míg az anyag II 92% poliészterből és 8% elasztánból áll. A nadrágot gépi moshatják 30 ° C -on Áttekintés: Funkcionális softshell lovagló nadrág Klasszikus kialakítás sportos részletekkel Két nagy betétes zseb és szilikon nyomtatási logó Klasszikus vágás közepes derékmagassággal és kényelmi lábakkal A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült I. anyag: 74% nejlon, 26% Elasthan; Anyag II: 92% poliészter, 8% Elasthan Gépmosható 30 ° C -on Műszaki adatok: I. anyag: 74% nejlon, 26% ELASTHAN Anyag II: 92% poliészter, 8% ELASTHAN Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on A kézbesítés hatálya: 1x buszok Nara nara GYIK Milyen különleges tulajdonságokat kínálnak a buszok breit nadrágja nara? A klasszikus kialakítás, két nagy betétes zseb, egy klasszikus vágás, közepes derékmagasság és kényelmi lábak, valamint egy csúszás nélküli markolat teljes burkolata jellemzi. Nagyon elasztikus, kétrétegű nyári softshell funkcionális anyagból áll, és 30 ° C-on mosható. Kinek a nara nara narantin lovagló buszok? A funkciói és az anyagok ideális választássá teszik az egész évben.

55 814 Ft*