Kerbl csirkeháló zöld 112cm 25 m egyes csúcs, villamosítható egy pillantásra:


  • Villanypásztor háló baromfi számára
  • Alkalmas csirkéknek, libáknak és pulykáknak
  • Hegesztett csomópontok + megerősített felső szál
  • Kis méretű hálószemek az alsó részen (5,9 x 5,9 cm)
  • Gyorsan felállítható, azonnal használatra kész

Kerbl csirke háló 112 cm - a biztonságos és mobil tyúkkerítés

A Kerbl baromfiháló a legjobb minőségével és tartósságával nagyon lenyűgöző. A baromfiháló alkalmas csirkék, libák, pulykák és bárányok számára is. Ezzel a csirkehálóval az állatai biztonságban vannak. A baromfihálók szükség esetén villamosíthatók, és így további hatékony védelmet nyújtanak az esetleges betolakodók ellen.

Áttekintés:

  • Hegesztett csomópontok
  • Megerősített felső szál
  • Különösen kicsi hálószemek a kerítés alsó részében
  • Stabil, jól látható műanyag karók
  • Gyors és egyszerű csatlakozás a Litzclip segítségével
  • A hálószemek mérete az alsó részen: 5,9 x 5,9 cm
  • Magasság: 112 cm
  • Szín: zöld

Használati tippek:

A kifutó különösen fontos, hogy a csirkék kiélhessék természetes viselkedésüket, például a kaparászást és az evést. A csirkék védelmére a baromfihálók számos változatban kaphatók. Különböző hosszúságúak és magasságúak, különböző alsó végű karókkal, villamosítható és nem villamosítható változatban is.

A nem elektromossággal működtethető (elektromos áram nélküli) hálók egyszerű kerítési lehetőséget kínálnak. A kerítés optimális biztonsága érdekében (nyest, kutya, róka stb. ellen) a hálót villamosítani kell. Ez megakadályozza az állatok harapását vagy átcsúszását. Ehhez megfelelő villanypásztor készülékre van szükség a baromfi számára, amely nem része a szállításnak.

Ezenkívül a dupla csúccsal rendelkező hálók stabilabbak a talajban, és alkalmasak a puha vagy homokos talajra. Az egycsúcsúak kemény vagy köves talajra alkalmasak.

Modellek:

  • 15 m dupla csúcs, villamosítható (6 karóval együtt).
  • 25 m egyes csúcs, villamosítható (9 karóval együtt)
  • 25 m dupla csúcs, villamosítható (9 karóval együtt)
  • 50 m dupla csúcs, villamosítható (15 karóval együtt)
  • 25 m egyes csúcs, nem villamosítható (8 karóval együtt)
  • 25 m dupla csúcs, nem villamosítható (8 karóval együtt)
  • 50 m egyes csúcs, nem villamosított (15 karóval együtt)
  • 50 m dupla csúcs, nem villamosított (15 karóval együtt)
Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Talajcölöpök száma: Egyes csúcs
Jellemzők: Árammal
Származás: EU
Állatfajok: Baromfi, Fürj

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Csere karó villanypásztor hálóhoz, dupla tüskével, fekete 112 cm
Méret: 112 cm
Csere karó villanypásztor hálóhoz, dupla tüskével, fekete A villanypásztor háló pótkaró alkalmas a meglévő, 90 cm és 112 cm közötti magasságú elektromos és nem elektromos villanypásztor háló, például baromfiháló, csirkeháló, juhháló vagy kisállatháló meghosszabbítására vagy megerősítésére. A masszív muanyag karó fekete színben és dupla tüskével kerül forgalomba. A kiegészítő karó optimális földes vagy homokos talajhoz, és kézzel könnyen leszúrható. Áttekintés: Csirke-, juh- és kisállat-hálókhoz helyettesítő karóként Különböző méretekben kapható Egyszeruen behelyezhető a talajba Robusztus és tartós muanyag Stabil villanypásztor háló karó dupla tüskével Méretek: 90 cm 106 cm 108 cm 112 cm

Változatok 1 918 Ft*
2 664 Ft*
db.
Csere talajrögzítő kerítés hálóhoz
Műanyag talajrögzítő fonott kerítés hálóhoz Hossza: 15 cm

938 Ft*
db.
%
Agrarzone kapu villanypásztor kerítéshálókhoz 125 cm
Agrarzone kapu villanypásztor hálókhoz - Elektromos kerítésháló és baromfiháló legelőkerítéshez. Praktikus, villanypásztor kapu legfeljebb 125 cm magas villanypásztor hálókhoz. A villanypásztor kapu gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a legelőhöz anélkül, hogy a kerítést áramtalanítani kellene. Az Agrarzone villanypásztor kapu gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a legelőhálóhoz. A praktikus villanypásztor kapu a villanypásztor hálóhoz gyorsan és egyszerűen felszerelhető bárhová a hálóba, és utólag is felszerelhető a már felállított kerítésre. A szigetelt keret véd a túlfeszültség ellen, és így lehetővé teszi a biztonságos legelőre jutást. A mindkét végén található, egymáshoz illeszkedő csatlakozó kapcsok biztosítják a megbízható elektromos kapcsolatot a villanypásztor kapu és a meglévő háló között. Az Agrarzone villanypásztor kapu, 86 cm-es széles, tartozékokkal együtt kerül szállításra. Ezáltal a meglévő baromfikerítésre való felszerelés és telepítés nagyon egyszerű, sőt szerszámok nélkül is lehetséges. A legelő ajtajának kinyitásakor nem kell kikapcsolni az áramot. Ideális baromfitartáshoz és sok más állat számára, mint juhháló, kutyaháló, csirkeháló vagy farkasháló a vadállatok elriasztására. Áttekintés: Könnyen és biztonságosan nyitható és zárható Alacsony súly, mégis stabil és robusztus Villanypásztor kapu nyílásszélessége: 86 cm (elegendő a legtöbb kerti szerszám számára) Tartalmaz 2 jumbo karót, dupla csúccsal Villamosítható, beleértve a kábelt és a csatlakozókat is Könnyű és gyors telepítés Villanypásztor kapu szállítása csatlakozóval és csatlakozó tartozékokkal együtt Csirkékhez, libákhoz, pulykákhoz, kistestű kutyákhoz stb. Bárányok számára is alkalmas Hegesztett csomópontok Megerősített felső szál Különösen kis szembőség a háló alsó részén Stabil, jól látható műanyag karók Szállítási tételek: 1 x Agrarzone villanypásztor kapu 125 cm magas kerítéshálókhoz, villamosítható, 86 cm-es szélesség

27 420 Ft* 30 202 Ft*
db.