BUSSE biztonsági mellény BURGHLEY C_M (10 év) fekete egy pillantásra:


Buszok biztonsági mellény Burghley - maximális biztonság a maximális kényelemmel

A Burghley buszok biztonsági mellényét az EN 13158: 2018 szabvány szerint tanúsítják, és így a legmagasabb biztonsági előírásokat kínálják a versenyző számára. A teljes hosszát és a derék szélességét külön -külön beállíthatja az optimális ülés és a kényelem biztosítása érdekében.

A biztonsági mellényt elülső őrizetben lévő bezárással és széles tépőzáras kötőelemekkel látják el a váll és a derék területén, amelyek lehetővé teszik a mellény számára, hogy baleset esetén gyorsan és biztonságosan eltávolítsa a mellényt. Ergonómiai alakjuk biztosítja az optimális kényelmet, még hosszabb viselési idővel is.

A buszok biztonsági mellénye Burghley a panelek építésében könnyű speciális habból készül, amelyek biztosítják a mozgás maximális szabadságát. A lélegző, egyszerű gondozású külső anyag hozzájárul a kényelemhez. A külső anyag 100% nejlonból és 85% nejlonból és 15% elasztánból készült takarmányból áll.

Áttekintés:

  • EN 13158: 2018, 3. szintű tanúsítvánnyal
  • Egyénileg állítható teljes hosszúság és derékszélesség
  • Elülső érés
  • Jó eltávolítás baleset esetén a széles tépőzáras kötőelemek miatt
  • Ergonómiai forma az optimális kényelem érdekében
  • Könnyű speciális habból készült védekezők
  • lélegző, könnyű -ellátás külső anyag
  • Külső anyag: 100% nejlon
  • Bélés: 85% nejlon, 15% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Külső anyag: 100% nejlon
  • Bélés: 85% nejlon, 15% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x buszok biztonsági mellény Burghley

GYIK

Milyen speciális ingatlanokat kínál a buszok biztonsági mellény Burghley -t? - Egyénileg állítható teljes hossza és derékszélessége, az első őrség bezárása és a széles tépőzáras kötőelemek a váll és a derék területén. Ergonómikus alakjuk biztosítja az optimális kényelmet. Védőkkel rendelkezik könnyű speciális habból és egy lélegző, könnyű külső anyagból. A külső anyag 100% nejlonból és 85% nejlonból és 15% elasztánból készült takarmányból áll.

Kinek a buszok biztonsági mellénye, a Burghley különösen alkalmas? Az egyénileg állítható illeszkedésével, a jól leült tépőzáras rögzítőelemével és az ergonómikus formatervezéssel a napi edzésre és a versenyekre előzetesen.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.