BUSSE izzadságszőnyeg COMFORT PLUS 115 Szilva/szürke egy pillantásra:


buszok izzadság takaró kényelme plusz - nagylelkű takaró az istállóhoz és a szállításhoz

A buszok izzadási takaró kényelme plusz egy nagylelkűen vágott izzadási takaró, amelynek nyaki részével és speciális keresztszélekkel ideális a stabil és a szállításhoz. 100% -ban hangulatos poliészter gyapjúból áll, egy funkcionális anyagból, ideális nedvesség -szállítási tulajdonságokkal, amelyek gyorsan megszáradnak.

A mennyezetet a jó illeszkedés és a fekvő tulajdonságok jellemzik, amelyeket a hátsó szer varrás lehetővé teszi. Egyszerű T-bezárása van, a mellkasi fedéllel. Az elasztikus kereszteseket biztonságosan el lehet helyezni a jobb mennyezeti zsebekre a jobb mennyezeti oldalon, ha nem használják. Ez különösen praktikus a mennyezet utazásakor és mosásakor.

A rugalmas stallle alkatrész stabil, praktikus tépőzáras kötőelemekkel bezárható. A mély háttámlált öv biztosítja a mennyezet optimális ülését. Ez a mennyezeti modell plusz méretben is kapható, különálló lovakhoz, széles mellkasi, kiejtett vállakkal és erős nyakkivágással.

Áttekintés:

  • Nagylelkűen vágott izzadási takarót nyaki részben és speciális keresztszíjakkal
  • 100% -ban hangulatos poliészter gyapjúból
  • Ideális stabil és szállításhoz
  • Gyors -diszkálás ideális nedvesség -szállítási tulajdonságokkal
  • Plusz méretben is kapható, széles mellkasi és erős nyakkivágással rendelkező lovakhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter gyapjú
  • Tulajdonságok: Gyors -diszkálás, nedvesség szállítás
  • Jellemzők: Vissza ágens varrás, T-bezárás, elasztikus keresztesek, nyaki rész, mélyen eldugult öv

A kézbesítés hatálya:

1x buszok izzadság takaró kényelme plusz

GYIK

Milyen előnyei vannak a Comfort Plus -nak?
A Comfort Plus buszok számos előnyt kínálnak. 100% -ban hangulatos poliészter gyapjúból áll, amely gyorsan kiszárad és ideális nedvesség -szállítási tulajdonságokkal rendelkezik. A mennyezetnek jó illeszkedése és fekvő tulajdonságai vannak, és speciális keresztszélekkel és nyaki részével van felszerelve. Plusz méretben is kapható, széles mellkasi és erős nyakkivágással rendelkező lovakhoz.

Kinek a kényelem plusz buszok különösen megfelelőek? Kiváló választás a széles mellkasi, kiejtett váll és erős nyakú lovak számára is.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.