BUSSE Eczema szőnyeg STRONG 85 navy egy pillantásra:


Busse ekcéma takaró erős - Különleges védelem a nyári ekcéma lovak számára

A busse ekzemer takaró strong egy speciális védőmennyezet a nyári ekcéma lovak számára. Gyors -diszkrét és tartós poliészter anyaggal felszerelve ez a mennyezet hatékony védelmet nyújt, és lélegző, hogy biztosítsa a ló kényelmét.

A mennyezetet a jó fekvő tulajdonságai jellemzik, amelyeket kifinomult illesztés ér el. A vállterület elasztikus gyakorlata biztosítja a mozgás és a kényelem további szabadságát. A Withers területe alul van a softfleece -vel, hogy megakadályozzák a kaparást és biztosítsák a további kényelmet.

A szilárdan integrált nyaki rész állítható kerületével a nyak/váll területén, valamint az elasztikus, szoros és állítható fej bezárása hozzájárul a biztonságos és kellemes illeszkedéshez. A hasi terhelés hosszú távú, elasztikus hármas éljenzéssel, valamint egy rugalmas, hosszú távú, adaptáló hátsó lábú megjelenéssel, puha gyapjúvédővel hozzájárul a termék rugalmasságához és biztonságához. Egy nagy farokfedél, amelynek tépőzáras rögzítése van, lekerekíti a mennyezet funkcióit.

Áttekintés:

  • Különleges védőmennyezet a nyári ekcéma lovak számára
  • Gyors -diszkálás és keményen hordozó poliészter anyag
  • kifinomult illeszkedés a váll területén a mozgás rugalmas használatával
  • nyakkivágás / váll terület és állítható fej bezárása
  • elasztikus, hosszabb, állítható hátsó lábú megjelenés softfleece-protektorral

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter
  • Tulajdonságok: lélegző, gyors, diszkrét, jó fekvő tulajdonságok
  • Jellemzők: Állítható nyak és fej bezárása, elasztikus koldulás

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ekcéma takaró erős

GYIK

Milyen előnyei vannak az erősnek? Ez egy speciális védőmennyezet a nyári ekcéma lovak számára, és gyors, tartós poliészter anyagból áll. Kifinomult illesztéssel rendelkezik, és olyan funkciókkal van felszerelve, mint egy állítható nyakkivágás, rugalmas mozgás a váll területén és egy hosszú, kiigazítható séta.

Kinek a Busse ekcéma -takarója, amely különösen alkalmas? Hatékony védelmet és kényelmet kínál a ló számára, ugyanakkor könnyen használható és használható.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.