PHARMAKAS HORSE fitform LEKKERWÜRFEL Original 2.0 3 kg egy pillantásra:


  • Finom dextróz
  • Sok nyomelem, ásványi anyag + vitamin
  • Szintetikus vagy természetazonos aromáktól vagy színezékektől mentes
  • Pozitívan befolyásolja a bélflórát

PHARMAKAS HORSE fitform LEKKERWÜRFEL 2.0 - az eredeti több mint 45 éve!

Kiegészítő takarmány lovak számára jutalomként két étkezés között.

A Lekkerwürfel a GMP-előírásoknak megfelelően, állandó ellenőrzés mellett, válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból készül. A felhasznált nyersanyagok mind 100%-ban természetesek, és természetesen GMO- és BSE-mentesek. Kizárólag növényi eredetű nyersanyagokat használunk.

A Lekkerwürfel modern receptje az optimálisan kiegyensúlyozott alapanyagokon (búza, árpa, zab) kívül tartalmaz egy plusz frukto-oligoszacharidot és természetes inulint (cikóriából). Az inulin prebiotikus hatású, és pozitívan befolyásolja a ló bélflóráját. A vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel kiegészített Lekkerwürfel értékes takarmánykiegészítő.
Naponta legfeljebb 1 kg-ig etethető .

Erő a szőlőmagból

Az extra a háziállat egészségéért és vitalitásáért: természetes szőlőmagliszt. Természetes OPC-t tartalmaz, a legerősebb antioxidánst ("gyökfogó") - erősebb, mint a C- és E-vitamin.

A szabad gyökök környezeti hatások, de erős fizikai megterhelés hatására is keletkeznek. Elegendő antioxidáns-ellátottság nélkül veszélyt jelentenek kedvence testének sejtjeire, és idő előtti sejtöregedéshez és sejtpusztuláshoz vezethetnek.

A szőlőmagból származó természetes OPC hatékony védelmet nyújt a szabad gyökök támadásai ellen - szintetikus kivonatok nélkül. A szőlőmagliszt segít kedvencének fitten és életerősnek maradni!

Ránézésre:

  • jutalomként cukor helyett
  • dextrózzal, gazdag nyomelemekkel, ásványi anyagokkal és sok más vitaminnal
  • a lovak és pónik számára jutalomként szolgáló csemege.
  • oktatási szempontból hasznos
  • Az ízét a lovak ízléséhez igazították.

Tartalom:

  • 3 kg

Összetétel:

Búzaliszt, búza, árpa, búzadara korpa, szőlőmagliszt, zabpehelyliszt, dextróz, szacharóz, hántolt zab, cukorrépa melasz, burgonyakeményítő, kalcium-karbonát, kalcium-foszfát, nátrium-klorid, frukto-oligoszacharidok, cikória.

Összetevők:

11,00 % nyersfehérje, 2,60 % nyerszsír, 4,60 % nyersrost, 4,30 % nyershamu, 0,80 % kalcium, 0,23 % nátrium, 0,22 % magnézium, 0,40 % foszfor, 0,59 % kálium, 0,40 % lizin, 0,18 % metionin, 0,42 % cisztin, 0,15 % triptofán, 0,36 % treonin.

Fiziológiailag aktív adalékanyagok kilogrammonként:

20.000 i.E. A-vitamin; 2500 i.E. D3-vitamin; 1000 i.E. E-vitamin (D,L-a-tokoferol); 1.00 mg K3-vitamin (MNB); 3.00 mg B1-vitamin; 5.00 mg B2-vitamin; 1.000 mg C-vitamin (bevonva); 20,50 mg niacin; 950,0 mcg/kg biotin; 270,0 mcg/kg B12-vitamin; 2,50 mg folsav; 2,50 mg B6-vitamin; 66,00 mg mangán (mangán II-oxid); 75,00 mg vas (vas II-szulfát); 45,00 mg cink (cink-szulfát); 150,00 mg kolin-klorid; 10,00 mg réz (réz-szulfát-pentahidrát); 9,00 mg pantoténsav; 150,00 mg betain; 1,50 mg jód (kalcium-jodát-hexahidrát); 1,00 mg kobalt (kobalt II-karbonát-monohidrát); 0,20 mg szelén (szerves); 0,20 mg szelén (nátrium-szelenit).

LEKKERWÜRFEL ® a PHARMAKAS-tól HORSE fitform...

...tápláló vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, liszteket, gyümölcsöket és egyéb természetes összetevőket tartalmazó, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes finomságok lovaknak.
Akár egy kiegyensúlyozott vitamin- vagy ásványi anyag keverék, akár a szőlőmagliszt hozzáadása a szabad gyökök elleni védelem érdekében, akár az inulin hozzáadása a jobb emésztés érdekében, akár a valódi gyümölcsök és valódi gyógynövények használata ízesítők és színezékek helyett, vagy egyszerűen csak a komplex préselési eljárás teszi ezeket a LEKKERWÜRFELeket ropogós harapási és rágási élménnyé a ló számára - tökéletes jutalom a tiszta lelkiismerettel rendelkező ló számára.

Hűvös, száraz és higiénikus helyen tárolja.

Gyártó "HORSE fitform"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Takarmány típusa: Finomságok
Származás: Németország
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.