Diva báránybőr lókefe egy pillantásra:


Diva báránybőr kefe, eredeti Haas- adja a ló sugárzó szőrét

A Diva báránybőr kefe, az eredeti Haas egy nagyméretű kefe, amelyet kifejezetten a ló szőrének szelíd gondozására fejlesztettek ki. A báránybőr és a Horsehaarm koszorú kombinációjával fényes ragyogást ad a ló szőrének, és biztosítja a jól növekvő megjelenést.

A Diva báránybőr kefének egyik különleges jellemzője és előnye a lágy bárányszőrpárna és a környező HorseHaarm koszorú . Ez az egyedülálló konstrukció lehetővé teszi egy szelíd, de alapos tisztítást, amely a ló szőrme ragyogását eredményezi. Ezenkívül a kefe gyakorlati kézi övvel van felszerelve, amely biztosítja az egyszerű és kényelmes kezelést.

A Diva báránybőr kefe különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és az ápolóknak, akik a lehető legjobban meg akarják tartani a lójukat, és értékelni akarják a sugárzó és jól felszerelt szőrmeket. Ez a tökéletes eszköz a napi tisztításhoz és a kiállítások vagy versenyek előtti ellátáshoz.

Áttekintés:

  • Gyengéd, fényes kefe bárányszőrös párnával és lóhorovával
  • Biztosítja a jó termelésű, fényes szőrme
  • Gyakorlati kezelés az egyszerű kezeléshez

Műszaki adatok:

  • Anyag: Báránybőr, lószőr
  • Méretek: 20 cm x 8,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Diva báránybőr kefe, eredeti Haas

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat végez a Diva Lambfellbrush, az eredeti Haas?
A Diva báránybőr kefét, az eredeti Haas -t, a gyengéd fényes kefével, bárányszőrm párnákkal és lóharoid koszorúval jellemzi, amely biztosítja a jól termelt és fényes szőrmeket. Szintén fel van szerelve egy gyakorlati kezelhetőséggel az egyszerű kezeléshez.

Kinek a Diva bárányszőrkefe megfelelő, különösen az eredeti Haas?
A Diva báránybőr kefe, az eredeti Haas, különösen alkalmas a lótulajdonosok és ápolók számára, akik értékelik a szelíd, mégis alapos ápolást. Akár napi gondozásra, akár kiállításokra és versenyekre való felkészüléshez, ez a kefe a tökéletes eszköz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.