Fényvisszaverő póráz fekete/narancs, 15mm x 100cm egy pillantásra:


fényvisszaverő póráz fekete/narancs, 15 mm x 100 cm - Biztonság és kényelem a kutya számára

A fényvisszaverő póráz fekete/narancs alapvető kiegészítő minden kutya végrehajtó számára. Nem csak a biztonságot kínálja, hanem a séták során a szükséges kényelmet is. A tükrözés képességével biztosítja a megnövekedett láthatóságot a rossz világítási körülmények között, és ezáltal növeli az Ön és kutyája biztonságát.

Kiváló minőségű nejlon anyagból készül, szintetikus gumi föld alatt, ez a póráz tartós és robusztus. Ezenkívül állandó karabiner horoggal van felszerelve, amely egyszerű és biztonságos kötődést tesz lehetővé bármilyen kutyagallérban.

A póráznak van egy integrált kézhurokja, amely lehetővé teszi a kutyája számára, hogy kényelmesen és biztonságos legyen. A fekete és a narancssárga kialakítása vonzó esztétikát is ad neki.

Áttekintés:

  • Reflektív funkció a megnövekedett láthatóság érdekében
  • Robusztus nejlon anyagból készül, szintetikus gumi földalattival
  • Carabiner Hook az egyszerű csatoláshoz
  • Integrált kézhurok a kényelmes vezetéshez

Műszaki adatok:

  • Hossz: 100 cm
  • Szélesség: 15 mm
  • Anyag: nagy minőségű nejlon szintetikus gumi földalatti állapotban

A kézbesítés hatálya:

1x fényvisszaverő póráz fekete/narancs, 15 mm x 100 cm

GYIK

Hogyan működik a póráz reflektor funkciója a fekete/narancs?
A fényvisszaverő pórázt fényvisszaverő szalaggal van felszerelve, a fény tükrözi, és ezáltal javítja a láthatóságot a rossz világítási körülmények között.

Melyik anyagot használták a póráz fekete/narancshoz?
A póráz nagy minőségű nejlonból készül, szintetikus gumi felületű, ami robusztus és tartós.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.