BUSSE ing LUCY Tech XS szürke egy pillantásra:


Busse ing Lucy Tech - Forradalmi előadás és kényelem

A buszok pólója a Lucy Tech egy rövid rangú ing, amelyet a maximális kényelem érdekében fejlesztettek ki és javítják a lovas élményt. Egy puha szintetikus szövetből áll, amely feszített, és tiszta kényelmet és könnyedséget kínál. A hidratáló hatás elősegíti a száraz maradást még egy intenzív edzés során is.

lézerrel vágott szellőztetés a vállon és a felső adita kellemesen hűvös, míg a lapos varratok elkerülik a csúnya fogást és a bozótot. Egy elegáns cipzár az elülső oldalon nőies érintést ad a formatervezésnek, míg a derék illeszkedése és az összegyűjtött háttér biztosítja a hízelgő megjelenést.

A busse ing Lucy Tech mindenkinek kötelező, aki fontosságot tulajdonít a minőségnek és a teljesítménynek a lovaglási ruházat kiválasztásakor. 88% poliészterből és 12% Elasthanból áll, és lézerrel vágott szellőztetéssel rendelkezik.

Áttekintés:

  • Rövid -lassú ing
  • Kényelem és könnyedség
  • Anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • I. anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN
  • Anyag II: 88% poliészter, 12% ELASTHAN, Lézeres vágás

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ing lucy tech

GYIK

Melyek a buszok speciális tulajdonságai a lucy tech? Hidratáló hatással és lézerrel vágott szellőzéssel rendelkezik a hűtéshez. 88% poliészterből és 12% elasztánból áll.

Kinek a buszok ingje, a Lucy Tech különösen alkalmas?

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.