BUSSE póló DELORAN TECH, hosszú ujjú póló XS fekete egy pillantásra:


Busse Polo-ing Deloran Tech, Langam-Classic Polo ing, kiváló minőségű funkcionális anyagból,

A busse póló Deloran Tech, a Langarm egy derékú póló, hosszú ujjú ing egy klasszikus dizájnban. Kiváló minőségű funkcionális anyagból készül, ötvözi a stílust a funkcióval és a kényelemmel.

Rib gallérral és egy logónyomásgombokkal ellátott gombbal az ing klasszikus-elegáns megjelenést kínál. A bal oldali hüvelyben lévő strassz logó alkalmazás egy kis kifinomultságot ad hozzá. A szomszédos bordahüvelyek biztosítják az optimális illesztést.

A Busse Polo-póló Deloran Tech, Langarm fényből áll, extra puha, power-tech mikrofleec, gátló tulajdonságokkal. A stretch gyapjúháló tökéletes mozgási kényelmet kínál, míg a csiszolt belseje biztosítja a hatékony nedvességszállítást, és melegen és szárazon tartja. A külső sima anyag felülete megakadályozza a széna és a szennyeződés elakadását.

Áttekintés:

  • Derék Polo hosszú ujjú ing
  • Borda gallér, gombos placket logóval nyomtatott gombokkal
  • Strasslogo alkalmazás a bal hüvelyen
  • Anyag: 90% poliészter, 10% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 90% poliészter, 10% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x buszok póló póló deloran tech, hosszú kar

GYIK

Melyek a Busse Polo-ing Deloran Tech különleges tulajdonságai, hosszú kar? és gomb a logóval -PRUCK gombokkal. A bal oldali hüvelyben egy strasszos logóval alkalmazott, és 90% poliészterből és 10% Elasthanból áll.

Kinek a Busse Polo-ing Deloran Tech, a hosszú ujjú különösen alkalmas? Funkcionális ing keresése lovaglási tevékenységeikhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.