BUSSE ing CARLEE TECH, hosszú ujjú XS fekete egy pillantásra:


busse ing carlee tech, hosszú -kar -derékig tartó ing, nagy minőségű funkcionális anyagból,

A buszok ing carlee tech, a langarm egy derékig tartó, hosszú ujjú ing egy modern, újratervezési formatervezésben. Nagy minőségű funkcionális anyagból készült, nagyfokú kényelmet és tartósságot kínál.

Ennek az ingnek cipzára van, mellvédelemmel, bordázott logó díszítő szalaggal az oldalán és a galléron, valamint egy strassz logóval a bal hüvelyen. A lapos varratok csökkentik a csúnya szabadban, és hozzájárulnak az ing általános esztétikájához.

A buszok ing carlee tech, langarm fényből áll, extra puha, power-tech mikrofleec, gátló tulajdonságokkal. A stretch gyapjúháló tökéletes mozgási kényelmet kínál, és a csiszolt belseje biztosítja a hatékony nedvességszállítást, meleg és száraz. A külső sima anyagfelület kívülről nem szívja fel a széna vagy a szennyeződést.

Áttekintés:

  • Rajta hosszú ujjú ing
  • Zipper állvédelemmel
  • Tördött logó díszítő zenekar és a leggyakrabb logó alkalmazás
  • Anyag: 90% poliészter, 10% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 90% poliészter, 10% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ing carlee tech, hosszú kar

GYIK

Melyek az ing különleges tulajdonságai a carlee tech, hosszú kar? Szakított logóval díszítő szalaggal és egy strasszos logóalkalmazással rendelkezik. 90% poliészterből és 10% elasztánból áll.

Kinek a buszok ing carlee tech, a hosszú kar különösen alkalmas? lovaglási tevékenységeik kereséséhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.