BUSSE kabát AURORA XS tópszín egy pillantásra:


busse dzseki Aurora - Egyedi téli kabát, teljes túlteljesített falusi funkcióval

A busse dzseki aurora egy egyedi téli kabát, amely ötvözi az Art Dauna kitöltésének különleges hőszigetelését teljes kültéri funkcióval. Ideális lovagláshoz és sok más tevékenységhez a hideg, következetlen téli napokon.

Különösen a versenyzők számára fejlesztették ki, a kabát vízálló cipzárral rendelkezik, integrált esővédővel a nyereg számára, amely fényvisszaverő anyagból készül. A kétirányú főáram, az állvédelemmel, a nyeregvédelem a bőr és a szélvédelem védelme érdekében a mágneses gombokkal biztosítja a további kényelmet. A beállítható és eltávolítható motorháztető, amely szintén eltávolítható szintetikus szőrös gallérral rögzíthető a hátsó területen történő lovagláshoz.

A busse dzseki aurora egy elegáns, nőies téli lovaglókabát, kissé fényes, lágy külső anyaggal és foltos belső béléssel. Megkapcsolt varratok, vízálló és lélegző szövetek, amelyek funkciós simbrrane van a megbízható esővédő és a hatékony fűtési szigetelés érdekében, a laza Art Dauna -nak köszönhetően a keresztssebességű kamrarendszerben.

Áttekintés:

  • Egyedi téli kabát, teljes kültéri funkcióval
  • Vízálló cipzáras-freesterek
  • Kétirányú fő kormányzás bezárása állával és nyeregvédelemmel
  • Ober Anyag: 100% poliészter, vízálló/lélegző membrán 5000/5000

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliészter, vízálló/lélegző membrán 5000/5000
  • Töltés: 100% poliészter
  • I. bélés: 100% poliészter, foltos toffel
  • Bélés II: 100% poliészter, szintetikus szőr

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki aurora

GYIK

Melyek a buszdzseki Aurora különleges tulajdonságai? - 100% poliészterből áll, vízálló/lélegző membránnal, 5000/5000.

Kinek a Busse kabát aurora különösen alkalmas? instabil téli napok.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.