BUSSE dzseki JENALIE XS sötétkék melange egy pillantásra:


Busse Jacket Jenalie - Feeded Outdout edződzseki a tökéletes teljesítmény érdekében

A Busse Jacke Jenalie egy bélelt kültéri edződzseki, amely tökéletes előadást kínál felhős, hideg őszi és téli napokon. Műszaki tervezésével és funkcionális felszerelésével nélkülözhetetlen társ az aktív versenyzők számára.

Különösen a versenyzők számára fejlesztett ki, a kabátnak kétirányú főáramlása van, álla védelmével és nyeregvédelmével a bőr védelme, a szélvédelem mágneses gombokkal és a szellőztető cipzárakkal a karok alatt, és a hátsó részben alkalmazkodva. A szabályozó és az eltávolítható motorháztető rögzíthető a hátsó területen történő lovagláshoz, és a zsebek és a szélvédelem fényvisszaverő csövei további láthatóságot biztosítanak.

A Busse Jacke Jenalie sportos nőies, csípőhosszú edződzsekiként mutatkozik be, divatosan foltos külső anyaggal és ezüst színű hálóvonalban. Vízálló és lélegző szövetből áll, amelyek funkciómembránnal rendelkeznek, megbízható esővédőket kínálnak, és könnyű 3M Thinsulate® töltéssel felszerelve a hangulatos hőhöz.

Áttekintés:

  • táplált szabadtéri edződzsekivel
  • Kétirányú fő kormányzás bezárása állával és nyeregvédelemmel
  • REGÁLLALÁS ÉS ELLENŐRZható Hood
  • Ober Anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző membrán 5000/5000

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző membrán 5000/5000
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate®
  • I. bélés: 100% poliészter, ezüst -colored hálózati anyag
  • Bélés II: 100% poliészter, taffel
  • III bélés: 100% poliészter, 3D hálózati anyag
  • Bélés IV: 100% poliészter, tricot

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki jenalie

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Jenalie Busse kabátnak? Rendszeres és eltávolítható motorháztetővel rendelkezik, és 94% poliészterből, 6% ELASTHAN -ból áll, vízálló/lélegző membránnal, 5000/5000.

Kinek a Jenalie Busse kabátja különösen megfelelő? Keresés.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.