BUSSE dzseki SHANI 2 az 1-ben XS navy egy pillantásra:


busse dzseki shani 2 in 1 - nőies, mindegyik tehetség tökéletes az átmeneti időszakhoz

A busse dzseki Shani 2 -ben 1 egy nőies, minden kocsi tehetség, tökéletes az átmeneti időszakra. Kiskaként vagy mellényként viselhető, sokoldalúságot és rugalmasságot kínál a változó időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodáshoz.

Különösen a versenyzők számára fejlesztették ki, a kabátnak kétirányú főáramlása van, álla védelmével, a karcolás védelmével és a nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. A beállítható és eltávolítható motorháztető, amely szintén eltávolítható szintetikus szőrös gallérral rögzíthető a hátsó területen történő lovagláshoz. Zipper eltávolítható ujjakkal a kabát mellényré alakul, és három idő alatt három tágas cipzáras zseb, beleértve a fejhallgató kábelházával ellátott belső zsebét is, elegendő helyet kínál az alapvető elemekhez.

A busse dzseki Shani 2-ben 1 egy derék, rövid, 2 az 1-ben divatos dzseki dzsekik a stabil és a mindennapi élethez, divatos kereszt-szárakkal és bordázott logó díszszalaggal az oldalán és a motorháztetővel - A lélegző külső anyag, a kellemes melegség és a puha szintetikus szőrrel ellátott belső gallér könnyű kitöltése biztosítja a kényelmet és a meleget különböző időjárási körülmények között.

Áttekintés:

  • NEMILING -ek -KOCKÁZATOS TÉNYEK, TÖBB az átmeneti időszakra
  • Kétirányú fő kormányzás bezárása állvédelemmel, karcvédelem alatt és nyeregvédelemmel
  • kabátként vagy mellényként viselhető
  • Ober Anyag: 100% poliészter, vízálló

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliészter, vízálló
  • Töltés: 100% poliészter
  • I. bélés: 66% nejlon, 34% poliészter, foltos taft, uni taft
  • Bélés II: 100% poliészter, szintetikus szőr

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki shani 2 in 1

GYIK

Milyen tulajdonságai vannak a Busse Jacket Shani 2 -ben az 1 -ben? mellény. Kétirányú fő kormányzási bezárása van a nyeregvédelemmel, és vízálló felső részből áll: 100% poliészter.

Kinek a buszdzseki Shani 2 az 1 -ben, különösen alkalmas? Átmeneti időszak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.