BUSSE kabát SIMFONY XS fekete egy pillantásra:


Busse dzseki Simfony - nőies rövid kabát a tökéletes kültéri előadáshoz nedves hideg időjárásban

A busse dzseki simfony egy nőies rövid réteg, könnyű töltelékkel, amely ideális a szabadtéri tevékenységekhez nedves és hideg időben. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik stílusos és funkcionális kabátot keresnek.

Ez a kabát speciális funkciókkal rendelkezik a lovasok számára, például egy hosszú, vízálló cipzáras, integrált esővédelemmel, a nyereg számára, amely fényvisszaverő anyagból készül, és egy vízálló, 2-irányú főáram, állvédelemmel és nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében - Belső beállítható, elasztikus vágási felvonulással rendelkezik a derékterületen az egyéni beállításhoz, valamint egy szabályozott és eltávolítható motorháztetővel, amelyet a hátsó területen történő lovagláshoz rögzíthet.

A busse dzseki simfony három tágas és vízálló cipzáras zsebet kínál, beleértve egy belső zsebét, amelynek kábelház nyitva van a fejhallgatóhoz. Állítható hüvelyekkel rendelkezik a Lycra

® ​​ belső mandzsettákkal, beleértve a hüvelykujj -lyukat a meleg kezekhez.

A kabát felső: 94% poliészterből, 6% elasztánból, vízálló/lélegző/elasztikus membránból áll, töltés: 100% poliészter, 3M vékony , Extra erős toffel.

Áttekintés:

  • nőies rövid réteg könnyű töltelékkel
  • Különleges funkciók a versenyzők számára
  • Három tágas és vízálló cipzáras zseb
  • Ober Anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate

    ® ​​

  • Bélés: 100% poliészter, extra erős toffel

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki simfony

GYIK

Melyek a Buses dzseki Simfony különleges tulajdonságai? Különleges funkciókat kínál a versenyzők számára, beleértve a vízálló cipzárat és a cserélhető motorháztetőt. Három tágas és vízálló cipzárral rendelkezik, és vízálló, lélegző és rugalmas anyagból áll.

Kinek a Simfony buszkabátja különösen alkalmas? .

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.