BUSSE kabát WENSLEY XXS fekete egy pillantásra:


Busse kabát Wensley - Gyakorlati kültéri kabát a téli lovaglás örömére

A busse dzseki Wensley egy praktikus kültéri kabát, amely mindent kínál, ami télen lovagol. Ez az ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik hideg időben és kényelmesen szeretnék edzeni.

A kabát szalagos varratokkal, vízálló és lélegző nyújtható szövetekkel van felszerelve, amelyek megbízható esővédelmet kínálnak: Minőségi rendszer3000. Ugyanakkor az innovatív, elasztikus funkcionális membrán lehetővé teszi a korlátlan mozgás szabadságát és a maximális éghajlati kényelmet: technikai szakasz.

A busse dzseki Wensley 3M göndör ® up> töltéssel rendelkezik, de különösen erőteljes hőszigetelés, egy szabályozó és eltávolítható motorháztet Rizsrések hátulján, integrált esővédő anyaggal, fényvisszaverő anyagból, az optimális kényelem érdekében a nyeregben.

A kültéri dzseki 100% poliészterből áll, a töltelék 3M Thinsulate

® ​​

-ből áll. A belső bélés extra erős taftából és Art Fur -ból áll, mindkettő 100% poliészterből készül.

Áttekintés:

  • Vízálló és lélegző nyújtható szövet
  • Elasztikus funkcionális membrán a mozgás és az éghajlati kényelem érdekében
  • 3M Thinsulate ® Töltés a hőszigeteléshez
  • REGULLAL ÉS ELLENŐRZható motorháztető és két lovaglóhús

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliészter
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate

    ® ​​

  • Bélés 1: 100% poliészter, extra erős toffel
  • Bélés 2: 100% poliészter, szintetikus szőr

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki wensley

GYIK

Melyek a Wensley Buses kabát különleges tulajdonságai? 3M göndör ® töltéssel rendelkezik a hőszigeteléshez, valamint egy rejtett, reflektív felhasználással rendelkező szabályozó és eltávolítható motorháztetővel.

Kinek a busz dzseki, amely a wensley különösen alkalmas? Tulajdonságai miatt optimális időjárási védelmet kínál, és ezért ideális társ a téli lovagláshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.