BUSSE versenypóló CADIZ, hosszú ujjú L navy egy pillantásra:


Busse bajnokság póló, Cadiz, Long -Leeved - Csillogó részlet a ragyogó megjelenéshez

A buszverseny póló cadiz, a langarm egy derékű ing, amely lenyűgözően csillogó részletekkel vonzza a galléron. Ez a divatos elem glamour -t ad az ingnek, és kiváló választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik szeretnek divatos nyilatkozatot állítani a lovagláskor

A gallér egész körül több színű sparkling strasszokkal van díszítve, ami nemes megjelenést ad az ingnek. A rejtett gombos placket három gombbal és az állvány gallérja, amely elülső oldalán el van rejtve a nyomógombokkal, zökkenőmentesen illeszkedik az elegáns kialakításhoz.

A buszverseny póló cadiz, lonsar 100% poliészterből (mikro) készül. A különösen kopásbarát, csukaszerű, szövött mikrofunkcionális anyag biztosítja az optimális viselési kényelmet. Ezenkívül az ing könnyen gondozható, gyors -diszkrét és fagyasztás -mentes, ami ideális választást jelent a lovaglási versenyek igényléséhez.

Áttekintés:

  • derékos ing, feltűnően csillogó részletekkel a galléron
  • A gallér megcsavarodott többszínű-sparkling strasszokkal, díszítve
  • Felt fedezett gombos placket három gombbal
  • Állási gallér az elülső oldalon, hogy bezárjon nyomógombokkal
  • Hosszú kar
  • Különösen barátságos, pikee-szerű szövött mikrofunkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyors, fagyasztás, fagyasztás
  • Anyag: 100% poliészter (mikro)

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter (mikro)

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny ing cadiz, hosszú kar

GYIK

Melyek a buszverseny pólójának különleges tulajdonságai, hosszú kar? A sokoldalú Resthone többszínű csillogó. Van egy rejtett gombbal, három gombbal és egy állványgallérral, amelyet el lehet bezárni az elülső oldalra borított nyomógombokkal. Az ing különösen kopásbarát, csukaszerű, szövött mikrofunkcionális anyagból készül. Könnyű gondoskodni, gyors diszkrét és fagyasztás.

Kinek a buszverseny ing, a Cadiz, a hosszú kar különösen alkalmas? A gallér és gyakorlati tulajdonságai csillogó részleteivel ez a tökéletes választás a versenyek és más lovas rendezvények lovaglásához.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.