BUSSE versenypóló CLUNY, ujjatlan L navy/fehér egy pillantásra:


Busse verseny ing Cluny, ujjatlan - A sportos elegancia megfelel a funkcionalitásnak

A buszverseny ing cluny, ujjatlan egy sportos-modern kontrasztos megjelenésű derékú ing, és tökéletes az elegáns lovasasztalhoz. Egyesíti az elegáns stílust és a kényelmet, hogy optimális viselési kényelmet kínáljon, akár edzés közben, akár a versenyen.

A bal oldali mellkasi területen lévő bonyolult hímzés vonzó akcentust állít fel, míg a modern stand -UP gallér, amely kúpos és közepén kerek, kényelmes kényelmet ígér. A klasszikus gomb plage stílusosan lekerekíti az ujjatlan kialakítást.

A buszverseny ing cluny, ujjatlan 100% poliészterből (mikro) készül. A különösen kopásbarát, pikee-szerű mikrofunkcionális anyagnak köszönhetően az ing könnyen gondozható, gyorsan szárítható és vas-mentes, ami ideális választást jelent az aktív versenyzők számára.

Áttekintés:

  • derékos ing a sportos-modern kontraszt optikában
  • Bonyolult hímzés a bal mellkas területén
  • Modern állvány -előzetes gallér, közepén megújult és lekerekített
  • Klasszikus gomb placket
  • ujjatlan
  • Különösen barátságos, pikee-szerű szövött mikrofunkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyors, fagyasztás, fagyasztás
  • Anyag: 100% poliészter (mikro)

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter (mikro)

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny ing Cluny, ujjatlan

GYIK

Melyek a buszverseny pólójának különleges tulajdonságai, ujjatlan? Bonyolult hímzéssel rendelkezik a bal mellkasi területen, egy modern állványos gallér, amely középen és lekerekített, valamint egy klasszikus gombcsíkkal rendelkezik. Az ing ujjatlan és különösen kopásbarát, csukaszerű szövött mikrofunkcionális anyagból készül. Könnyű gondoskodni, gyorsan elterjedni és fagyasztani.

Kinek van a buszverseny ing cluny, karcsú, főleg? - Sportkontraszt megjelenésével és kiváló funkcionalitásával ideális az edzéshez és a versenyek használatához.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.