BUSSE fejpánt CLAIRE S (49-53) fekete egy pillantásra:


Busse fejpánt Claire - Stílusos és felmelegedés

A busse fejpánt Claire egy stílusos és ugyanakkor melegítő fejpánt, amely tökéletes a hideg napokra. A divatos külső kötése ideális választást jelent mindenkinek, aki értékeli mind a meleget, mind a stílust.

Ez a divatos fejpánt lenyűgözi a külső kötés kialakításával, amely minden ruhát divatos érintést biztosít. Belül lágy gyapjúval van felszerelve, amely további kényelmet és meleget biztosít.

A busse fejpánt Claire 100% poliakrilból áll a felső anyagban és 100% poliészterből, amely garantálja mind a kényelmet, mind a tartósságot. Az anyagok biztosítják a meleget és a kellemes viselési kényelmet.

Áttekintés:

  • Stílusos és melegítő fejpánt
  • divatos kötél kívül
  • puha gyapjú belül
  • 100% -os poliakrilból készült ober anyag
  • 100% poliészterből készült takarmány

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliakril
  • Étel: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok fejpánt Claire

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínál a Busse fejpánt Claire? Belül lágy gyapjú van, és 100% -os poliakrilból áll a felső anyagban és 100% poliészter a takarmányban.

Kinek a buszok fejpántja, Claire különösen alkalmas? A divatos kötésmintája és a melegítő funkció tökéletes választássá teszi a hideg hónapokban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.