BUSSE Lovaglókesztyű TIAM XS fekete egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű Tiam - Filigree All -Year Riding kesztyű dinamikus kialakítással

A buszok lovagló kesztyűi filigráne, mindenéves lovaglókesztyű, amely dinamikus hullám nyakkivágással a kéz hátulján tökéletesen lekerekítik az egyes lovaglási ruhákat. Röviden a csuklóra vágják, ami további szabad mozgást biztosít, különösen a meleg napokon.

A kesztyűk kézfelülete lélegző, rendkívül elasztikus funkcionális anyagból készül, sportos szilikon nyomtatási újracsatlakozással, amely kellemesen puha, mint egy második bőr a kéz hátulján. A kevésbé megbízott szilikon nyomtatás az egész kéz belső területén könnyű tapadást kínál a lelkes gyeplőhöz lovagláskor.

Különleges extraként a buszok kesztyűs tiam tépőzáras rögzítésével rendelkezik az egyéni szélességszabályozáshoz egy keskeny zárószalagon, a csukló alján. Ez nem csak a tiszta kialakítást biztosítja a kéz hátulján, hanem különösen praktikusnak bizonyult, mivel a mindennapi életben lényegesen kevésbé ragad a tépőzárral. A kesztyűk kompatibilisek az érintőképernyővel, és további megerősítésekkel rendelkeznek a stresszes területeken.

Áttekintés:

  • Filigree All -Year Riding kesztyű dinamikus kialakítással
  • Röviden vágja le a csuklóját a szabad mozgáshoz
  • A kézi felület lélegző, nagyon elasztikus funkcionális anyagból készül,
  • Kis megrendelés szilikon nyomtatás könnyű markolathoz
  • Tépőzáras rögzítőelem az egyéni szélességszabályozáshoz
  • érintőképernyő kompatibilis
  • További megerősítések a hangsúlyosabb helyeken

Műszaki adatok:

  • Anyag: lélegző, nagyon elasztikus funkcionális anyag

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovagló kesztyű tiam

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a kesztyűk kesztyűi buszok tiam? Röviden a csuklóra vágják, és egy kézi felületet lélegző, rendkívül elasztikus funkcionális anyagból készítenek, sportos szilikon nyomtatással. Könnyű markolatot kínálnak, tépőzáras rögzítőt az egyéni szélességi szabályozáshoz, érintőképernyő-kompatibilisek, és további megerősítéseket mutatnak a stresszes területeken.

Kinek a buszok kesztyűs tiam különösen megfelelő? Csak annak funkcióján keresztül, de a dinamikus kialakításával is meggyőződve. Különösen a meleg napokon a csukló rövid vágása biztosítja a szabad mozgás érzését, míg a lélegző, erősen elasztikus anyag biztosítja a kényelmet és a könnyű tapadást a vezetés során.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.