BUSSE Lovaglókesztyű VALEA XS fehér egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű Valea - Athletic All -Year Love kesztyű dinamikus kialakítással

A buszok lovagló kesztyűje Athletic All -Year Loving kesztyű, amely dinamikus hullám nyakkivágással a kéz hátulján tökéletesen körbefordítja az egyes lovaglási ruhákat. Röviden a csuklóra vágják, ami további szabad mozgást biztosít, különösen a meleg napokon.

A kesztyűk kézfelülete lélegző, szoros háló anyagból készül, ami biztosítja, hogy mindig a levegős kényelem. A kevésbé megbízott szilikon nyomtatás az egész kéz belső területén könnyű tapadást kínál a lelkes gyeplőhöz lovagláskor.

Különleges extraként a buszok kesztyűvel, Valea tépőzáras rögzítőkkel rendelkeznek az egyedi szélességszabályozáshoz egy keskeny zárószalagon, a csukló alján. A bezárás elhelyezése nemcsak a kéz hátulján a tiszta kialakítást biztosítja, hanem különösen praktikusnak bizonyult, mivel a mindennapi életben lényegesen kevésbé elakad a tépőzárat. A kesztyűk érintőképernyő-kompatibilisek is, és további megerősítéssel rendelkeznek a stresszes területeken. Kellemesen könnyűek, rugalmasak és mégis tartósak. A kézi háta 82% nejlonból és 18% elasztánból áll, míg a 85% poliészter és a 15% Elasthan tenyeréből áll.

Áttekintés:

  • Athletic All -Year Riding kesztyű dinamikus kialakítással
  • Röviden vágja le a csuklóját a szabad mozgáshoz
  • Lélegezhető kézfelület közeli háló anyagból készül,
  • Kis megrendelés szilikon nyomtatás könnyű markolathoz
  • Tépőzáras rögzítőelem az egyéni szélességszabályozáshoz
  • érintőképernyő kompatibilis
  • További megerősítések erősen stresszes helyeken
  • Kellemesen könnyű, rugalmas és keményen viselve
  • Anyag Kéz vissza: 82% nejlon, 18% Elasthan
  • Anyag Kézfelület: 85% poliészter, 15% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag Kéz vissza: 82% nejlon, 18% Elasthan
  • Anyag Kézfelület: 85% poliészter, 15% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovagló kesztyű Valea

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok kínálják a buszok kesztyűit valea? Röviden a csuklóra vágják, egy lélegző kézi felületet tartalmaznak, szoros háló anyagból és egy kis megrendelő szilikon nyomtatást a könnyű tapadáshoz. Van egy tépőzáras rögzítőeleme az egyéni szélességszabályozáshoz, érintőképernyő-kompatibilis, és további megerősítéssel rendelkezik az erősen stresszes területeken. Kellemesen könnyűek, rugalmasak és kemények. A kézi háta 82% nejlonból és 18% elasztánból, a tenyérből 85% poliészterből és 15% Elasthanból áll.

Kinek a buszok kesztyűje, a valea különösen alkalmas? funkcióján keresztül, de a dinamikus kialakításával is meggyőződve. Különösen a meleg napokon a csukló rövid vágása biztosítja a szabad mozgás érzését, míg a lélegző anyag és a könnyű markolat biztosítja a kényelmet és az irányítást a lovagláskor.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.