BUSSE Lovaglókesztyű AUTUMN TOUCH C_S fekete egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű őszi érintés - Melegítő kesztyű az átmeneti időszakra

A buszok lovagló kesztyűje az őszi érintés szándékosan egyszerű lovaglókesztyű, amelyek továbbra is kiváló fogantyúkat kínálnak. Ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik hőt és jó ülést helyeznek el, felesleges fodrok nélkül az átmeneti időszakban.

A kesztyű kissé bélelt, ami kellemesen meleg érzést biztosít a hűvösebb hónapokban. Teljesen tartós, rugalmas markolatból állnak, amely biztosítja a biztonságos és szilárd fogantyút. A rendkívül stresszes területeken további megerősítések meghosszabbítják a kesztyű élettartamát és növelik teljesítményüket.

A buszszaporító kesztyű őszi érintés lágyan elindul a kiegészítő kényelem érdekében. Különösen hasznos tulajdonság a hüvelykujj és a mutatóujj speciális anyaga, amellyel az érintőképernyők a kesztyű levétele nélkül működtethetők. A csukló elasztikus átmenete tökéletes következtetés. A kesztyűk felső anyaga 80% poliuretánból és 20% poliészterből áll, míg a takarmány 80% poliészterből, 10% Elasthanból és 10% nejlonból áll.

Áttekintés:

  • Egyszerű lovaglókesztyű, kiváló fogantyú tulajdonságokkal
  • enyhén bélelt hőre az átmeneti időszakban
  • Teljesen tartós, rugalmas markolatból készül
  • További megerősítések erősen stresszes helyeken
  • puha gyeplálás
  • Az érintőképernyők működése lehetséges
  • Elasztikus átmenet a csuklón
  • Ober Anyag: 80% poliuretán, 20% poliészter
  • Bélés: 80% poliészter, 10% elasztán, 10% nejlon

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 80% poliuretán, 20% poliészter
  • Bélés: 80% poliészter, 10% elasztán, 10% nejlon

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovaglókesztyű őszi érintés

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok kesztyűi őszi érintéssel? Kissé béleltek és teljes egészében tartós, rugalmas markolatból állnak. További megerősítések vannak a nagyon stresszes területeken és a puha gyeplőn. Különleges anyaggal vannak felszerelve a hüvelykujj és a mutatóujj, amely lehetővé teszi az érintőképernyők működését, és a csuklón rugalmas átmenetet mutat. A felső rész 80% poliuretánból és 20% poliészterből áll, a takarmány 80% poliészterből, 10% elasztánból és 10% nejlonból áll.

Kinek a buszok kesztyűi, az őszi érintés különösen megfelelő? Idő egyszerű kesztyű. Az Ön tulajdonságait ideális választássá teszi mindenkinek, aki nem akarja megtenni a jó lovaglási kesztyű kényelmét és funkcionalitását még hideg időben is.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.