BUSSE Lovaglókesztyű BENJA XS fehér egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű Benja - Könnyű és lélegző lovaglókesztyű

A buszok kesztyűi Benja kevés parancsoló, átfogóan elasztikus lovagló kesztyű, amely kellemesen könnyű és lélegző. Olyan módon tervezték őket, hogy a lehető legmagasabb kényelmet nyújtsák a versenyzőknek a súlycsökkentéssel és egyidejűleg kiváló szellőztetéssel.

A kesztyűk a legjobb fogantyú tulajdonságai tartós, elasztikus csúszásgátló szintetikus bőr révén az egész tenyérben, beleértve a megerősítést is. Ez garantálja az optimális érintkezést és irányítást, ami különösen fontos a pontos mozgásokban és érzékenységben, amelyekre szükség van a lovagláskor.

A buszok kesztyűs buszok Benja szoros érintkezéssel következtetnek a csuklón, elasztikus betéttel, hogy az egyszerű belépés érdekében. A kézi háta 95% poliamidból és 5% elasztánból áll, míg az 50% poliészter és az 50% poliuretán tenyérből áll - egy kombináció, amely ötvözi a nagy kényelmet a tartóssággal és a funkcionalitással.

Áttekintés:

  • Kevés elkötelezettség, átfogóan elasztikus, könnyű és lélegző kesztyű
  • A legjobb tapadási tulajdonságok szorgalmas, rugalmas, csúszásgátló szintetikus bőr révén a kéz belső területén
  • Zárjon be a csuklóval, elasztikus használatával
  • Anyag Kéz vissza: 95% poliamid, 5% ELASTHAN
  • Anyag Kézfelület: 50% poliészter, 50% poliuretán

Műszaki adatok:

  • Anyag Kéz vissza: 95% poliamid, 5% ELASTHAN
  • Anyag Kézfelület: 50% poliészter, 50% poliuretán

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovagló kesztyű Benja

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a Benja Benja kesztyűs buszokhoz? A legjobb kezelő tulajdonságokat a szorgalmas, rugalmas, csúszásgátló szintetikus bőr révén kínálják az egész tenyérben, beleértve a megerősítéseket is. A csuklón szoros érintkezés van egy elasztikus betéttel. A kézi háta 95% poliamidból és 5% elasztánból, 50% poliészter és 50% poliuretánból áll.

Kinek a Benja Benja kesztyűi buszok? A fogantyú tulajdonságai és a szoros érintkezés fokozat ideális választást kínál a pontos lovagláshoz és a magas viseletben.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.