BUSSE téli kesztyű KAYA C_S szürke fekete egy pillantásra:


Busse téli kesztyű Kaya - Optimal Grip

etetett lovagló kesztyű

A buszok téli kesztyűjei a kaya táplálják a kesztyűt, amely kiváló fogantyújukról ismert. Ezek a tulajdonságok még hidegebb hőmérsékleten is lehetővé teszik a lelkes gyeplőt, és megbízható ellenőrzést nyújtanak a versenyzőnek.

Az egész kéz belső területe tartós, elasztikus csúszásgátló szintetikus bőrből készül, amely biztosítja az optimális tapadást. Az erősen használt területeken történő további csúszásgátló megerősítések növelik a kesztyű tartósságát, és még nagyobb biztonságot biztosítanak a gyeplők tartásakor. A tépőzáras rögzítővel ellátott elasztikus átmenet a csuklón és a széles körben elterjedt szabályozás biztosítja az optimális kényelmet és az egyéni illesztést.

A buszok téli kesztyűjei a kaya kényelmesen viselhetők és rugalmasak, meleg gyapjúval a további kényelem érdekében. A kézi hátlap 80% nejlonból és 20% poliészterből áll, míg a pálma terület 50% poliészterből és 50% poliuretánból áll. A belső bélés 100% poliészterből áll, hogy melegen tartsa a kezét.

Áttekintés:

  • Táplálható lovaglókesztyűk, kiváló fogantyú tulajdonságokkal
  • A teljes kéz belső terület, amely tartós, elasztikus csúszásgátló szintetikus bőrből készül,
  • További csúszásgátló megerősítések az erősen stresszes területeken
  • Elasztikus átmenet a csuklón
  • Fejlett szabályozás a csuklón tépőzáras rögzítővel
  • Kényelmes viselet, rugalmas, gyapjúval
  • Anyag Kéz vissza: 80% nejlon, 20% poliészter
  • Anyag Kéz belső terület: 50% poliészter, 50% poliuretán
  • Anyagbélés: 100% poliészter

Műszaki adatok:

  • Anyag Kéz vissza: 80% nejlon, 20% poliészter
  • Anyag Kéz belső terület: 50% poliészter, 50% poliuretán
  • Anyagbélés: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok téli kesztyű kaya

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok téli kesztyűje Kaya? Van egy kéz belső felülete, amely tartós, rugalmas, csúszásgátló szintetikus bőrből és további csúszásgátló megerősítésekből áll az erősen stresszes területeken. A csuklón elasztikus átmenetet és tépőzáras rögzítővel ellátott szélességi szabályozást hajt végre. Kellemes viselet, elasztikus és gyapjú van. A kézi háta 80% nejlonból és 20% poliészterből, 50% poliészter és 50% poliuretánból, valamint a 100% poliészterből készült belső bélésből áll.

Kinek a Busse téli kesztyűje, hogy a kaya különösen alkalmas? A meleg gyapjú belsejében és az egyénileg állítható szélesség ideális választást kínál a kényelemhez és a funkcionalitáshoz télen.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.