BUSSE Lovaglókesztyű BASIC C_S szürke fekete egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű alap - elasztikus és könnyű kesztyű a lovasok számára

A buszok kesztyűje alapja kellemesen elasztikus és világos kesztyű, amelyet olyan versenyzők számára terveztek, amelyek értékelik a kényelmet és a rugalmasságot. Fényszerkezetük lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy szabadon mozogjanak anélkül, hogy veszélyeztetniük kellene a tartósságot.

A csúszásgátló szintetikus bőrbevonat a tenyérben és a hüvelykujj biztosítja a kiváló tapadást és a vezérlést, miközben a stresszes területeken további megerősítések növelik a kesztyű hosszú élettartamát. A csukló szélességszabályozása a tépőzáras rögzítőn keresztül egyéni beállítást kínál az optimális kényelem és illeszkedés érdekében.

A buszok kesztyűje alapja 80% nejlonból és 20% poliészterből áll, míg a tenyér 60% nejlonból és 40% poliészterből készül. Ez az anyagi kombináció garantálja a hosszú élettartamot és a kényelmes illeszkedést.

Áttekintés:

  • Kellemesen elasztikus és könnyű
  • csúszásgátló szintetikus bőr a tenyerében és a hüvelykujjban
  • További megerősítések a stresszes területeken
  • Előrehaladás a csuklón a tépőzáras rögzítésen keresztül
  • Anyag Kéz vissza: 80% nejlon, 20% poliészter
  • Anyag Kézfelület: 60% nejlon, 40% poliészter

Műszaki adatok:

  • Anyag Kéz vissza: 80% nejlon, 20% poliészter
  • Anyag Kézfelület: 60% nejlon, 40% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovagló kesztyű alap

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat végeznek a buszok kesztyűi bázissal? A hüvelykujj, valamint a további megerősítés a stresszes területeken. A tépőzáras rögzítőelem miatt a csuklón szélességszabályozása van. A kézi háta 80% nejlonból és 20% poliészterből, a 60% nejlon és 40% poliészter tenyeréből áll.

Kinek a buszok kesztyűi alapvető, különösen megfelelő? Az Ön illesztése és a nem -megcsépülő bevonat ideálissá tesz mindenkinek, aki biztonságos irányítást és kellemes viselést keres.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.