BUSSE téli kesztyű ALLROUND-WINTER XS fekete egy pillantásra:


Busse téli kesztyű minden téli -kemény -viselő kesztyű lovagláshoz és stabil munkához

A buszos téli kesztyűk allokált-tél rendkívül szorgalmas kesztyűk, ideálisak mind a lovagláshoz, mind a stabil munkához. Megbízható teljesítményt és tartósságot kínálnak, a feltételektől függetlenül.

A kesztyűk kellemesen elasztikus felső része biztosítja a kényelmes illeszkedést és a mozgás szabadságát, míg a puha, melegítő gyeplősítés még hideg napokon is melegíti a kezét. A kesztyűt vízálló, ellenálló nitril díszítéssel látják el az egész tenyérben és ujjhegyekben, ami jó tapadást kínál és növeli a tartósságot.

A busz téli kesztyűi téli téli elasztikus mandzsettával rendelkezik a kiegészítő kényelem érdekében. Az anyag 95% poliészterből és 5% elasztánból áll, míg a bélés 100% poliészterből áll, hogy felmelegedjen.

Áttekintés:

  • Rendkívül tartós kesztyű lovagláshoz és stabil munkához
  • Kellemesen elasztikus felső anyag
  • Puha, melegítő gyeplő
  • Vízálló, ellenálló nitril -vágás a jó tapadáshoz
  • elasztikus mandzsetta
  • Anyag: 95% poliészter, 5% ELASTHAN
  • Bélés: 100% poliészter

Műszaki adatok:

  • Anyag: 95% poliészter, 5% ELASTHAN
  • Bélés: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok téli kesztyűek mindenkert télen

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a buszok téli kesztyűinek minden fordulóban? Kellemesen elasztikus felső anyaguk van, lágy, melegítő gyeplővel és vízálló, ellenálló nitrilvágással, jó tapadással az egész tenyérben és az ujjhegyeknél. Van egy rugalmas mandzsetta is. Az anyag 95% poliészterből és 5% elasztánból áll, és a bélés 100% poliészterből áll.

Kinek a buszok téli kesztyűjei, amelyek minden körkörös tél, különösen megfelelő? A tartósságod és a melegítő gyeplősítés tökéletes választássá tesz hideg napokra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.