BUSSE lovaglókesztyű SUMMER XS szürke egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű nyár - Könnyű, elasztikus és lélegző lovaglókesztyű

A buszok kesztyűi nyári kellemesen könnyűek, szuper rugalmasok, lélegző és rendkívül támogató kesztyű. Úgy fejlesztették ki, hogy magas szintű kényelmet és magas funkcionalitást biztosítsanak a lovasoknak a meleg évszakban.

A kéz hátuljában lévő hálózati anyag biztosítja a tökéletes szellőzést a meleg napokon, míg a divatos kétszínű kialakítás és a láthatósági terület elegáns festékcsíkjai elegáns megjelenést biztosítanak. A kesztyű a tartós, elasztikus csúszásgátló szintetikus bőr teljes tenyérében van felszerelve, és gumi nops a megerősítéseken, ami biztosítja az optimális tapadást.

A buszok kesztyűi nyári tépőzárral bővülnek, ami lehetővé teszi az egyéni beállítást. A kézi háta 95% poliészterből és 5% elasztánból áll, míg az 50% nejlon és 50% poliuretán tenyérből áll. Ez az anyagok kombinációja biztosítja a tartósságot és a kényelmet.

Áttekintés:

  • Világos, szuper elasztikus, lélegző lovaglókesztyű
  • Tökéletes szellőzés a hálózaton keresztül -a kéz hátuljában lévő anyagon keresztül
  • divatos kétszínű kialakítás, elegáns lakkcsík a vizuális területen
  • Tartós, elasztikus csúszásgátló szintetikus bőr tenyér, gumi NOPS-vel
  • Előrelépés tépőzáras rögzítéssel
  • Kézi hátsó anyag: 95% poliészter, 5% ELASTHAN
  • Kézi felületi anyag: 50% nejlon, 50% poliuretán

Műszaki adatok:

  • Kézi hátsó anyag: 95% poliészter, 5% ELASTHAN
  • Kézi felületi anyag: 50% nejlon, 50% poliuretán

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kesztyű nyáron

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a kesztyűs kesztyűk buszjai? Tökéletesen szellőztetik meleg napokra egy hálószerű anyagon keresztül a kéz hátulján, és divatos kétszínű kialakításúak. A kesztyű a kéz teljes tenyerében tartós, rugalmas, csúszásgátló szintetikus bőrrel és gumi nops-szal van felszerelve a megerősítéseken. Szélességi szabályozásuk van a tépőzáras rögzítővel. A kézi háta 95% poliészterből és 5% elasztánból, 50% nejlon és 50% poliuretánból áll.

Kinek a nyáron a nyári buszok kesztyűje? Légzési tevékenységüknek és könnyű, rugalmas tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletes választás a nyári problémákhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.