BUSSE Lovaglókesztyű BAUMWOLLE C_S fekete egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű pamut - Kellemes, hogy támogassa a kesztyűs kesztyűt standard minőségben

A buszok kesztyűi pamut kellemesek a standard minőségű lovaglókesztyű támogatására. Úgy fejlesztették ki, hogy magas szintű kényelmet és magas funkcionalitást kínáljanak a versenyzők számára.

A kesztyűk megerősítésekkel vannak felszerelve, amelyek javítják a tartást és segítik a gyeplő hatékony ellenőrzését. Ezenkívül gombokkal vannak ellátva, hogy biztonságos markolatot kapjanak, hogy javítsák az irányítást a lovagláskor.

A buszok kesztyűs pamut szélességű szabályozással rendelkeznek a csuklón egy tépőzáras rögzítőn keresztül. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az egyéni beállítást, és biztosítja a kényelmes illeszkedést. 100% pamutból készültek, ezek a kesztyűk tartósok és természetes légzési tevékenységeket kínálnak, amelyek további kényelmet biztosítanak.

Áttekintés:

  • Kellemes, hogy támogassa a kesztyűt standard minőségben
  • Erősítések a jobb tartáshoz
  • gomb egy biztonságos fogantyúhoz
  • Előrehaladás a csuklón a tépőzáras rögzítésen keresztül
  • Anyag: 100% pamut

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% pamut

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovagló kesztyű pamut

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a kesztyűs kesztyűs buszok pamutja? Fel van szerelve megerősítésekkel a jobb tartáshoz és a gombok biztonságos tapadásához. Szélességi szabályozásuk van a csuklón egy tépőzáras rögzítőelemen keresztül. A 100% pamutból készült anyag biztosítja a tartósságot és a kényelmet a természetes lélegzetelállító képessége révén.

Kinek a buszok kesztyűi pamut, különösen megfelelő? Az egyszerű illeszkedésüknek és funkcionális tulajdonságaiknak köszönhetően megbízható választás a versenyzők számára minden tapasztalattal.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.