BUSSE Lovaglókesztyű CLASSIC STRETCH C_S fehér egy pillantásra:


Busse lovagló kesztyű klasszikus szakasz - elasztikus lovaskesztyű, amely úgy ül, mint egy második bőr

A buszok kesztyűs kesztyűje kellemesen elasztikus és kevésbé üzembe helyezett lovaskesztyű, amely úgy ül, mint egy második bőr. Ezek a kesztyűk egyesítik a kényelmet és a funkcionalitást egy olyan termékben, amelyet kifejezetten a Rider számára fejlesztettek ki.

A kesztyűt csúszásgátló szintetikus bőrterülettel van felszerelve a kéz teljes tenyérén, beleértve a megerősítést is. Ez a funkció további megtartást kínál, és javítja az irányítást a lovaglás során. A kéz rugalmas hátulja és a csuklóra való áttérés biztosítja a kényelmes és rugalmas illesztést.

A kényelemhez tervezték, a buszok kesztyűs kesztyűje szélességszabályozással van felszerelve a csuklón tépőzáras rögzítővel. Ezen felül ezeknek a gépek biztonságának és a mosógépnek a speciálisan könnyen gondozhatók. Az anyag 50% poliuretánból és 50% poliészterből áll, ami tartós és ellenálló viselet.

Áttekintés:

  • Kellemes elasztikus és kis árucikkek kesztyűje
  • Csúszásgátló szintetikus bőr a kéz teljes tenyerében, beleértve a megerősítéseket is
  • elasztikus a kéz hátuljában és a csuklóra való áttérésben
  • Fejlett szabályozás a csuklón tépőzáras rögzítővel
  • Extra gondozás, mosógép -biztonság
  • Anyag: 50% poliuretán, 50% poliészter

Műszaki adatok:

  • Anyag: 50% poliuretán, 50% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovaglókesztyűs klasszikus szakasz

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a kesztyűs kesztyűs buszok klasszikus szakaszában? Ezek a kéz teljes tenyerén csúszásgátló szintetikus bőrterülettel vannak felszerelve, beleértve a megerősítést is, és rugalmasak a kéz hátuljában és a csuklóra való áttérés során. Ezenkívül szélességszabályozással vannak felszerelve a csuklón tépőzáras rögzítővel, és kifejezetten könnyen gondozhatók és mosógép -biztonság. Ezután az anyag 50% poliuretánból és 50% poliészterből áll.

Kinek a klasszikus kesztyűs buszok, amelyek különösen megfelelőek? Az alkalmazkodóképességének és a kis parancsnokságának köszönhetően kiváló választás a versenyzők számára minden tapasztalattal.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.