BUSSE műanyag tű GLEAM 70 ezüst egy pillantásra:


Busse Plastronn Nadel Gleam - Elegáns ékszerek Art Pearl és strasszokkal

A busse plastronn nemesség Gleam egy finom szemfogadó és nem csupán tartozék. Virág alakú fényes tű, egy nagy művészeti gyöngyökkel finomítva, amelyet szirmok kereteznek, amelyeket nagy és kicsi strasszok foglalnak el.

Ez a sokoldalú műanyag baton luxus akcentust kínál minden ruhához. Ezt műanyag nemességként vagy hajtóelkövetési ékszerként lehet viselni, és ezért tökéletes választás mindenkinek, aki elegáns módon javítani akarja megjelenését.

A Busse Plastronnadel Gleam robusztus cincingből készül, amely tartósságot és fényes csillogást ad. Egy kis ajándékdobozban szállítják, ami tökéletes ajándékot jelent a ló szerelmeseinek és a divat rajongóinak.

Áttekintés:

  • Fényes tű virág alakú, nagy művészeti gyöngy és strasszokkal
  • Sokoldalú: Plastronn Notpling vagy Reversal ékszerként
  • Anyag: Robusztus cinktáció rézzel
  • Egy kis ajándékdobozban

Műszaki adatok:

  • Anyag: Zinkertation rézzel

A kézbesítés hatálya:

1x buszok A műanyag csap egy kis ajándékdobozban csillog

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik a Busse Plastronn Nadel Gleam -nek? , amely nagy, nagy és kis strasszokkal van elfoglalva. Készíthető robusztus réz cincingből, és különféle módon, például fordított ékszerként használható. Egy kis ajándékdobozban szállítják.

Kinek a Busse Plastronn Nadel csillogása különösen alkalmas? .

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.