BUSSE Csomózott felkötő készlet KÉT TÓNUSZÚ FULL Sötétkék/világoskék egy pillantásra:


Busse Knothaler-Setet Kéttónus-speciális eszköz a hatékony talajmunkához

A buszcsomó-húrkészlet kéttónus egy speciális kötőfék a talajmunka számára. Egy 7 mm vastag, kerek zsinórból áll, csomókkal, speciális nyomáspontokon. Ez a kialakítás lehetővé teszi a lóval való egyértelmű és hatékony kommunikációt az edzés során.

A kötőfékítást az orr- és nyaki területen lévő kontrasztszínű párnázás jellemzi, amely nemcsak hozzájárul a ló magas szintjéhez, hanem vizuálisan vonzó is. A készletet kötéllel szállítják egy megfelelő kéttónusú megjelenésű, amely az általános kialakítást lekerekíti.

A kötél egy nehéz, morcos polipropilén kötött, 3,70 m hosszú és átmérője 16 mm. Ez biztosítja a megbízható kezelést a talajmunka során. A Busse KnotenHaler kéttónusú tökéletesen illeszkedik azokhoz a versenyzőkhöz és oktatókhoz, akik hatékony és ugyanakkor vonzó munkaterületet keresnek.

Áttekintés:

  • Szakértő a talajmunkához
  • 7 mm erős, kerek zsinór csomóval
  • Kontraszt színű párnázás az orr és a nyak területén
  • Kötél megfelelő kéttónusú optikában
  • Nehezebb, morcos polipropilén kötés

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén
  • kötéshossz: 3,70 m
  • Kötél átmérője: 16 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok csomós-halter készlet kéttónus

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszcsomók-halter két tónusú készletnek? Ez egy speciális kötőfék a talajmunka számára, amely lehetővé teszi a lóval való egyértelmű és hatékony kommunikációt. A kontrasztos színű párnázás biztosítja a kényelmet, míg a nehéz, praktikus kötél megbízható kezelést biztosít.

Kinek a Busse Knotenihaftet kéttónusú? anyag. Minőségi és jól gondolkodási részleteivel ez a készlet nélkülözhetetlen eszköz a padló edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.