BUSSE REFLEX lunging korbács 180 sárga egy pillantásra:


Busse Lunge Whip Reflex - Hatékony és kényelmes tüdőért

A Busse Lungergeische Reflex tartós polipropilén tűből készül, és ideálisan a lovak hatékony tüskékéhez készült. Van egy PVC kényelmi markolata, amely biztosítja a biztonságos és kellemes tartást a lunging során.

Ez a tüskés ostor nemcsak kiváló tulajdonságokat kínál a robusztusság és a tartósság szempontjából, hanem a használat során is nagy kényelem szempontjából. A hosszú, keményen hordozó csapás biztosítja a hatékony kommunikációt a lóval, és lehetővé teszi a pontos tüskés segédeszközöket.

A Busse Lungergeische Reflex különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a megbízhatóságot és a felhasználói barátságot. A magas színvonalú anyagok és a gondos feldolgozás biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt minden alkalmazásban.

Áttekintés:

  • Polipropilén pörgetésekből készült robusztus lunging ostor
  • PVC Comfort Grip
  • Hosszú, tartós csapás

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén tű, PVC

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Hunging Whip Reflex

GYIK

Milyen előnyei vannak a LongierGeische Reflex Busse -nak? A robusztus polipropilén tűjével és a PVC kényelmi fogantyúval megbízható és kényelmes felhasználást biztosít. A hosszú, tartós fúvás lehetővé teszi a pontos bunding segédeszközöket.

Kinek a buszok a lunging -flick reflex különösen alkalmas? A robusztus konstrukciója és a kellemes fogantyú ideális választást kínál a lovak hatékony tüdejéhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.