BUSSE DOUBLE kantárszíj Mini-Shetty szürke/füst zöld egy pillantásra:


Busse Lunging Belt dupla - Biztonságos és kényelmes Lunging nyereg nélkül

A buszos hosszúabb öv dupla Egyesíti a funkcionalitást és a kényelmet, ezért ideális a hatékony és biztonságos edzéshez.

Robusztus vászon anyagból készült

Ez a tüdő öv tartós és megbízható felhasználást kínál. Két rögzített, 8 cm magas, bőrrel borított fogantyúval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a biztonságos kezelést. Ezenkívül a tüdő öv kiváló ellenállást kínál a nagy kárpitozás miatt, ami növeli a ló kényelmét az edzés során.

A buszos hosszúabb öv dupla Ezen túlmenően 6 gyűrű van a kiegészítő dudorok és 2 téglalap alakú gyűrű rögzítéséhez, amelyekbe szükség esetén beilleszthető a keverékek is. A sokoldalúság és a felhasználó -barátságos kialakításával ideális mindenkinek, aki értékeli a hatékony és biztonságos tüdőt.

Áttekintés:

  • Biztonságos lunging gyermekekkel vagy felnőttekkel, akiknek optimális fizikai érintkezése van nyereg nélkül
  • Két rögzített, 8 cm magas, bőrrel borított fogantyú
  • Robusztus vászon anyagból készül,
  • A Withers szabadsága nagy kárpiton keresztül
  • Bőrből készült dupla ebédek, amelyek mindkét oldalon hevederre kerülnek
  • 6 gyűrű a kiegészítő kapcsolatok rögzítéséhez
  • 2 téglalap alakú gyűrű további keverékekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: vászon anyag és bőr
  • Szélesség: 7,5 cm (Mini-Shetty), 8,5 cm (Shetty, Pony), 11 cm (WB)
  • Méretek:
    Mini-Shetty (hatókör: 95-140 cm)
    Shetty (hatókör: 115-160 cm)
    póni (hatókör: 130-195 cm)
    WB (hatókör: 165 - 235 cm)

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lunging öv dupla

GYIK

Mi teszi a Busse Longer övét olyan különlegessé?
A hosszúabb öv dupla buss -t funkcionalitása és kényelme jellemzi. Robusztus vászon anyagból készült, két szilárd, 8 cm magas, bőrrel borított fogantyúval, lehetővé teszi a biztonságos tüdőt. Ezen túlmenően, a nagy kárpiton keresztül kiválóan kínálja a Withers szabadságát. Kettős fekvésű bőrrel és 6 gyűrűvel a kiegészítő gyeplőhöz, valamint 2 téglalap alakú gyűrűvel a további keverékekhez, ez a lunging öv nagy sokoldalúságot kínál.

Kinek a buszos hosszúságú öv kettős, különösen jól illeszkedik?
A Busse Longier Belt Double ideális mindenkinek, aki biztonságos és hatékony vágyakozást akar végezni gyermekekkel vagy felnőttekkel nyereg nélkül. Ideális a szakmai lovaglási iskolákhoz és a magánhasználathoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE karabinerhorog LONGE Szög (25 mm)
Modell: angular (25 mm)
Busse Karabinerhaken Longe - Funkcionális kiegészítők a lunginghoz A busse karabinerhaken longe fontos funkciót teljesít a lovak lunging során. Megbízható kapcsolatként szolgál a Lunge és a Lunging öv vagy a kantár között, lehetővé teszi a gyors változást, és ezáltal biztosítja a hatékony edzést. Ennek a Carabiner -horognak a különleges jellemzője a forgatható funkció. Ez lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást a ló mozgásához, és biztosítja a kötél útmutatásait is. Ez megkönnyíti a kezelést és javítja az edzés eredményét. A busse karabiner horog két méretben kapható: kb. 20 mm és angular 25 mm. Ez a kiválasztás lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást az adott berendezéshez és a versenyző igényeihez. Áttekintés: Forgatható Carabiner Hook Méretek: körülbelül 20 mm, szögletes 25 mm Műszaki adatok: Rotary: igen Méretek: körülbelül 20 mm, szögletes 25 mm A kézbesítés hatálya: 1x buszok karabiner horog lunge GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Karabinhaken hosszúságban? Két méretben kapható: körülbelül 20 mm és szögletes 25 mm. Kinek a Busse karabinerhaken hosszú él, különösen megfelelő? a tüdő öv vagy kantár.

1 069 Ft*
BUSSE Tüdőszíjpárna CLASSIC 80x15 fehér
Szín: fehér | Méret: 80x15
Busse Lunging Belt Pad Classic - Kényelem és stílus a lóhoz A busse hosszúságú övpad klasszikus egy kiválóan feldolgozott alap, amely biztosítja a magas viselési kényelmet és az optimális illeszkedést. Különösen úgy fejlesztették ki, hogy egy lunging övvel használják, és a nyomáspontok csökkentésére és a ló kútjának növelésére szolgál az edzés során. A párnát egy kis mintával tárolják, amely elegánsan klasszikus megjelenést kölcsönöz neki. Mindkét oldalán tépőzáras rögzítővel is felszerelt, ami a rögzítést és a tüdő öv eltávolítását a gyermekjátékba. Tartós poliészterből és habbetéttel készítve a buszok lunging övpad klasszikus hatékony nyomáseloszlást és tartósságot kínál. Ez akár 30 ° C -os mosógép -biztonságos is, ami a tisztítást és az ápolást jelentősen megkönnyíti. Áttekintés: Felület kis minta idézettel A tépőzáras rögzítőelem mindkét oldalán a tüdő öv rögzítéséhez Poliészterből készült ober anyag, habból készült beillesztés Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig, Műszaki adatok: Anyag: Poliészter hab betéttel Ápolási oktatás: 30 ° C -ig történő mosható A kézbesítés hatálya: 1x buszok Lunging Belt Pad Classic GYIK Mi teszi a buszok lunging övpadját olyan különlegessé? A Busse Longier Belt Pad Classic magas anyagminősége, a tépőzáras rögzítőeleme a tüdő öv egyszerű rögzítéséhez és a mosógép-rezisztens ingatlanhoz. Ezen felül egy minta idézet, amely elegáns megjelenést nyújt. Kinek a buszok lunging övpadja, klasszikus különösen alkalmas? A Longer Belt Pad Classic ideális minden olyan versenyző és lovas tulajdonos számára, akik értékelik a kényelmet és a stílust. Kiváló választás mindenkinek, aki hosszú, könnyű, könnyű gondozást és vizuálisan vonzó kárpitozást keres a tüdő öv számára.

5 794 Ft*