BUSSE BIOTHANE hosszú kantárszár 3.5 fekete egy pillantásra:


Busse Lang Rein Biothane® - A pontos vezérlés és a kényelem érdekében

A Busse Langgügel Biothane® fontos eszköz a lóval való talajmunkához, amely lehetővé teszi a pontos irányítást és útmutatást.

A tartós Biothane® anyagból készült, ezek a hosszú gyeplők kiemelkedő tulajdonságokat kínálnak. Rendkívül vékonyak és ennivaló, és így lehetővé teszik a finom gyeplőt. Ugyanakkor megőrzik a tapadásukat és a könny ellenállásukat, még akkor is, ha érintkeznek a nedvesség, például az eső vagy az izzadság.

A Busse Langgökel Biothane® bőr végekkel és normál csatokkal van felszerelve. Szükség esetén egy kantár karabiner önállóan beilleszthető. Bezárva és központi csat nélkül vannak tervezve, ami lehetővé teszi a folyékony kézi változást a ló mögött. A középső jelölő megkönnyíti a hossz tájolást. Ezek a hosszú gyeplők ideálisak mindenkinek, aki értékeli a minőséget, a pontosságot és a kényelmet.

Áttekintés:

  • Biothane®, a talajmunkához készített hosszú, hosszú, hosszú gyeplője
  • vékony és ennivaló a finom gyeplőhöz
  • Könnyű és markolat, nedvességgel is érintkezve
  • Bőr végekkel és normál csatokkal
  • Bezárva a központi csat nélkül a folyékony kézváltozáshoz
  • Központi jelölés az egyszerű hosszúságú orientációhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: Biothane® és bőr
  • Szélesség: 19 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok hosszú réz

GYIK

Mi teszi a Busse Langgök Biothane® -t olyan különlegessé?
A Lang Reed Biothane® buszok tartós és praktikus Biothane® anyagból készülnek. Rendkívül vékonyak és ennivaló, ami lehetővé teszi a finom gyeplőt. Ezek is könny -rezisztensek, és megőrzik a fogást, még akkor is, ha érintkeznek a nedvességgel. Bőr végekkel és normál csatokkal felszerelve, lehetővé téve a folyékony kézváltozást és az egyszerű hosszúságú orientációt a középső jelnek köszönhetően.

Kinek a Busse Langgökel Biothane® különösen alkalmas?
A Langgökel Biothane® buszok ideálisak mindenkinek, aki a lovakkal való munka során értékeli a minőséget, a pontosságot és a kényelmet. Különösen hasznosak azok számára, akiknek finom gyeplőre és egyszerű kezelésre van szükségük, függetlenül az időjárási körülményektől.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.