BUSSE BIOTHANE kantár, rúd nélkül 1,5x145 barna egy pillantásra:


Busse Reins Biothane®, hidak nélkül - Optimális vezérlés és kényelem

A buszfajta Biothane®, zárójel nélkül , a lovaglóberendezés nélkülözhetetlen részét képezi, amely lehetővé teszi a ló hatékony és kényelmesen történő vezérlését.

Ezek a gyeplők a kiváló minőségű Bitathane® anyagból készülnek, amely rendkívüli tapadást ad nekik. Vékonyságuk ellenére nagyon ennivalók és kézi barátok, ami növeli a kényelmet a lovagláskor. A Biothane® anyagnak köszönhetően könny-rezisztens maradhat, és a nedvességgel, például az esővel vagy az izzadsággal érintkezhet.

A buszfajta Biothane®, zárójel nélkül , végük nagy minőségű bőrből és kantárhorgokból és rozsdamentes acélból készült csatból kiváló választás azok számára, akik a keresnek Egyensúly a kényelem és az irányítás között. Különösen alkalmasak hosszú, hosszúságú lovaglási órákra, minden időjárási körülmények között.

Áttekintés:

  • Biothane® -ből készült praktikus gyeplők, nagy minőségű bőrből készült végekkel
  • ennivaló és könny -rezisztens, nedvességgel is kapcsolatba lépve
  • Ellenőrizze a rozsdamentes acélból készült horogot és csatot

Műszaki adatok:

  • Anyag: Biothane® és bőr
  • Ellenőrizze a rozsdamentes acélból készült horogot és csatot

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Reins Biothane®, hidak nélkül

GYIK

Mit csinál a Busse Reins Biothane®, bár nélkül, olyan különleges?
A Biothane® buszokat, bár nélkül, a Biothane® anyaguk jellemzi, amely rendkívüli tapadást ad nekik. Nagyon ennivaló és kézi barátságosak, és könny -rezisztensek maradnak, és még a nedvesség esetén is megfognak. Nagy minőségű bőr végekkel, kantárhorgokkal és rozsdamentes acélból készült csatokkal felszerelve optimális egyensúlyt kínálnak a kényelem és a vezérlés között.

Kinek vannak a Biothane® buszok, hidak nélkül?
A Biothane® buszok bár nélkül kiváló választás azok számára, akik kényelmet és irányítást keresnek a lovaglóberendezésükben. Különösen hasznosak a hosszú távú lovaglási órákra, és minden időjárási körülmények között alkalmasak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.