BUSSE gyeplő BIOTHANE 1,5x145 fekete egy pillantásra:


Busse Reins Biothane®: Handy, könny -rezisztens és adaptálható

A buszfajok Biothane® a lovaglóberendezés nélkülözhetetlen részei, amelyek lehetővé teszik a ló kiváló irányítását és stabil irányítását.

Az innovatív Biothane® anyagból készült

Ezek a gyeplők különösen praktikusak, könny- és ennivaló, ami rendkívül kézbarát. Még a nedvességgel, például az esővel vagy az izzadsággal való érintkezés mellett, tartsa meg a kiváló tapadást. A végek nagy minőségű bőrből készülnek, amely az erő és az elegancia optimális kombinációját kínálja.

A gyeplők rövid időközönként bőrrudakkal rendelkeznek, amelyek biztosítják az optimális tapadást nagyon változó gyeplővel. Rozsdamentes acélból készült csekkhoroggal és csatjal felszerelve a buszbusz Biothane® ideális választás mindenkinek, aki fontosságot tulajdonít a minőségnek, a funkcionalitásnak és a kényelemnek.

Áttekintés:

  • Biothane® -ből készült praktikus gyeplők, nagy minőségű bőrből készült végekkel
  • ennivaló, kézi barátságos, könny -rezisztens és morcos, nedvességgel is kapcsolatba lépve
  • bőrrudak az optimális markoláshoz változó rin -smérettel
  • Ellenőrizze a rozsdamentes acélból készült horogot és csatot

Műszaki adatok:

  • Anyag: Biothane® és bőr
  • Ellenőrizze a rozsdamentes acélból készült horogot és csatot

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Reins Biothane®

GYIK

Mi teszi a Busse Reins Biothane® -t olyan különlegessé?
A Biothane® buszok innovatív Biothane® anyagból készülnek, amely különösen tapadóvá és ennivalóvá teszi őket. Az anyag még akkor is megtartja a tapadását, ha érintkezésbe kerül a nedvességgel, és a nagy minőségű bőrből készült végek tökéletes egyensúlyt kínálnak a stílus és az erő között. A bőrhidak biztosítják az optimális markolatot a változó rin -méretű, a kantárhorgok és a csatok tartós rozsdamentes acélból készülnek.

Kinek a Biothane® busz, amely a Biothane®?
A Busse Reins Biothane® ideális választás mindenkinek, aki fontosságot tulajdonít a minőségnek, a funkcionalitásnak és a kényelemnek. Különösen kézi barátságosak, morcos és könny -állóak, ami tökéletesen kiegészíti minden lovaglási berendezést, függetlenül az időjárási viszonyoktól vagy a nedvesség szintjétől.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.