BUSSE szemöldökpánt HAPPY Mini-Shetty fekete egy pillantásra:


Busse fejpánt boldog - nemes ívelt boldog strasszokkal

A busse fejpánt boldog nem csupán a vezetékkészülékének tartozéka. Ez teljesíti annak a fontos funkciót, hogy a kantát biztonságosan tartsa a ló fején, és ugyanakkor boldog és stílusos megjelenést ad a lovaknak.

Ez a fejpánt egyedülálló nemes ívelt kialakítása és a színes strasszok miatt, amelyek díszítik. Ezek a színes kövek elkapják a fényt, és minden lovaglási helyzethez örömöt és színt hoznak. A fejpánt képes hangsúlyozni a ló jellegét, és ugyanakkor biztosítja a kantár biztonságos tartását.

A busse fejpánt boldog tökéletes választás mindenkinek, aki feltűnő és boldog elemet akar hozzáadni lójuk felszereléséhez, anélkül, hogy a biztonságot és a funkciót meg nem jelöli.

Áttekintés:

  • Edel ívelt formatervezés
  • színes strasszokkal díszítve

Műszaki adatok:

  • Anyag: Bőr strasszokkal

A kézbesítés hatálya:

1x buszok fejpánt boldog

GYIK

Mi teszi a Busse fejpántot olyan különlegessé?
A Happy Busse fejpánt nemes ívelt kialakításáról ismert, amelyet színes strasszok díszítenek. Ezek az elemek megragadják a fényt, és minden lovaglási helyzethez örömöt és színt hoznak. A fejpánt nemcsak a kantár biztonságos tartását kínálja, hanem a ló karakterét is hozza.

Kinek a buszok fejpántja különösen jól boldog?
A Happy Busse fejpántja tökéletes választás mindenkinek, aki feltűnő és boldog elemet akar hozzáadni a lovaglóberendezésükhöz. Színes strasszokkal és az elegánsan ívelt formatervezéssel valódi szemfogadó, és örömöt hoz minden lovaglási élményhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.