BUSSE kantár COMFORT Póni fekete és fehér egy pillantásra:


Busse -kantár kényelme - optimális kényelem és elegancia kombinált

A busse trense Comfort első osztályú bőrből készül, és az optimális feldolgozás jellemzi. Ez nemcsak nagy kényelmet kínál, hanem vonzó megjelenést is, amely az egyes lovaglási ruhák teljes képét lekerekíti.

puha és széles szivattyúval, angol kombinált lovaglófeszelővel biztosítja az optimális nyomáseloszlást a nyaki darabon keresztül, és ezáltal növeli a ló kényelmét. A gége mindkét oldalán beállítható és hozzájárul az optimális illeszkedéshez, míg a strasszokkal ellátott ívelt fejszíj nemes díszítéssel rendelkezik.

Ezenkívül a Busse Trense Comfort nagy minőségű rozsdamentes acél szerelvényekkel rendelkezik, és martingal diákkal, beleértve a hevedert is szállítják. A magas színvonalú kivitelezéssel és a jól gondolkodási részletekkel ideális választás az igényes lovasok számára, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a stílust.

Áttekintés:

  • Első osztályú bőr optimális feldolgozásban
  • Puha és széles körben párnázott, angol kombinált lovagló heveder
  • Optimális nyomáseloszlás
  • ívelt fejjel strasszokkal
  • rozsdamentes acél szerelvények
  • Beleértve az öv gyeplőt a martingal csúszdával

Műszaki adatok:

  • Anyag: Első osztályú bőr
  • szerelvények: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kantár kényelem, beleértve egy szíj szekrényt, martingal csúszdával

GYIK

Mi teszi a Busse trense kényelmét olyan különlegessé?
A Busse Trense kényelmét az első osztályú bőr, az optimális kivitelezés, valamint a puha és tágan pumpált, angol kombinált lovaglófeszelő jellemzi. Javítja a nyomás eloszlását, és ezáltal növeli a ló kopási kényelmét, míg a strasszokkal ellátott ívelt homlok hevederek elegáns akcentusokat biztosítanak.

Kinek a Busse trense kényelme különösen megfelelő?
A Comfort Busse ideális azoknak az igényes versenyzőknek, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és az eleganciát. A magas színvonalú kivitelezéssel és a finom részletekkel ez a tökéletes választás mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.