BUSSE nyeregtámasz BELANI WS COB/FULL-VS fehér egy pillantásra:


Busse Sabarts Belani WS - A sportosság kiemelkedő fitnel találkozik

A buszok Saddlebap Belani WS egy hátsó alakú nyeregpad, sportos kialakításban. Extra magas és hátul működik. A kialakítást egy keskeny longitudinális öltés és egy fényes logó alkalmazás hangsúlyozza.

A nyeregpad teljes megjelenését ezüst színű fényes szegély javítja. A felső anyag és az alap poliészterből készül, és egy alak -stabil, jól kárpitos betét, hab és poliészter gyapjúból készül, további kényelmet biztosít a használat során.

A buszok alsó része Smart Sabrack Belani WS egy különösen hidratáló, gyors, funkcionális anyagból (poliészter): optidy. Fel van szerelve egy öv alap rögzítésével, tépőzáras rögzítővel és egy kicsit rendezett, zárt nyereg öv rögzítésével. A nyereg padja mosógép -biztonság 30 ° C -ig.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos, sportos formatervezés, magas, wither szabadsággal
  • Keskeny longitudinális idézet és fényes logó alkalmazás
  • ober anyag és bejövő poliészter és forma stabil betét
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter, hab/poliészter gyapjú
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad belani ws

GYIK

Mi teszi a buszokat Saddlebap Belani WS -nek?
A Belani WS buszokat a sportos kialakítás, a keskeny longitudinális öltés és a fényes logó alkalmazás jellemzi. Extra nagy szabadságot kínál a Withers és az alak -stabil betét és a nagy minőségű anyag nagy kényelem és tartósság.

Kinek a buszok karcolása a Belani WS -nek különösen alkalmas?
A Belani WS buszok ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a funkcionalitást és a kényelmet, valamint a sportos formatervezést. Kiváló választás a mindennapi használatra és a sport alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.