BUSSE nyeregtámasz BELANI COB/FULL-DR fehér egy pillantásra:


Busse Sabrack Belani - A sportos formatervezés nagy teljesítményű anyagokhoz tartozik

A Busse Saddlebap Belani egy hátsó alakú nyeregpad, amely lenyűgözi a sportos kialakítását és működését. A központi jellemzők a keskeny longitudinális öltés és a fényes logó alkalmazás, amely erős vizuális benyomást hagy.

Egy ezüst -színű, fényes határkeretek a nyeregpadot elegánsan. A felső anyag és az alap tartós poliészterből készül, és egy alak -stabil, jól kárpitos, hab és poliészter gyapjúból készült, további kényelmet biztosít a lovaglás során.

A buszok nyeregének alsó része a Belani optidy -ból áll, egy különösen hidratáló és gyors, poliészterből készült funkcionális anyagból. A nyeregpadnak van egy öv alap rögzítése, tépőzáras rögzítővel és egy kicsit megbízott, zárt nyereg öv rögzítésével. Ez akár 30 ° C -ig is mosógép.

Áttekintés:

  • Vissza alakú, sportos kialakítás, keskeny longitudinális lépcsővel
  • ober anyag és bejövő poliészter és forma stabil betét
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Övrács rögzítése tépőzáras rögzítővel
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter, hab/poliészter gyapjú
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad belani

GYIK

Mi teszi a Belani buszokat olyan különlegessé?
A Belani buszokat sportos kialakítás, a keskeny longitudinális öltés és a fényes logó alkalmazás jellemzi. A forma -stabil betét és a nagy minőségű anyag miatt magas szintű kényelmet kínál, és ellenáll a nedvességnek és a gyors diszkálásnak.

Kinek a Belani buszok különösen alkalmasak?
A Belani buszok ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik a funkcionalitás és a kényelem mellett nagy jelentőséggel bírnak a sportos formatervezés és az egyszerű gondozás szempontjából. Ez az ideális választás a mindennapi használatra és a sporteseményekre.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.