BUSSE nyeregtámasz AVARY WS COB/FULL-VS tópszín egy pillantásra:


Busse beállítás Aval WS - Az elegancia megfelel a funkcionalitásnak

A busz settrack avas ws egy hátsó alakú nyeregpad, elegánsan csillogó kialakításban. Extra magasságot kínál, és messze a hátába dolgozott, és a Withers Withers szabadságával az optimális kényelem és illeszkedés érdekében. A formatervezést egy nemes, kerek tervezési idézet és egy csillogó logó alkalmazás hangsúlyozza.

A szilikon alkalmazások hatékonyan megakadályozzák a nyeregpadot a nyereg alá történő csúszásban. A felső anyag és az alap poliészter szaténból készül, ami ragyogó következtetést eredményez a formatervezéshez. A megjelenést egy fényes zsinór és csillogó határ tovább javítja. Az alak -stabil, jól kárpitos, hab és poliészter gyapjúból készült, kiegészítő kényelmet biztosít.

A busz telepedésének alsó része egy különösen hidratáló, gyors, funkcionális anyagból (poliészter): optidy. Fel van szerelve egy övszerkezet -rögzítéssel, tépőzáras rögzítővel és egy kicsit rendezett, zárt nyereg öv rögzítésével. A nyereg padja szintén mosógép -biztonságos, akár 30 ° C -ig.

Áttekintés:

Vissza alakú -barátságos, csillogó formatervezés, magas Withers szabadsággal Nemes, kerek tervezési idézet és csillogó logó alkalmazás Szilikon alkalmazások a csúszás és a poliészter szaténból készült felső anyag ellen Hidratáló, gyors alsó rész Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

Anyag: Poliészter szatén, hab/poliészter gyapjú mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad aviar ws

GYIK

Mi teszi a Busse Smart Avary WS -t olyan különlegessé?
A Busse Settrack Aviar WS -t annak csillogó, elegáns kialakítása és magas illesztése jellemzi. Extra magas étkezési képességet kínál, és a szilikon alkalmazásoknak köszönhetően megakadályozzák a nyereg alá csúszást. Ezen felül nagy kényelmet és tartósságot kínál a nagy minőségű anyag miatt.

Kinek a buszok nyeregpadja az Aviar WS különösen alkalmas?
Az AVARY WS buszok különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek, akik nagy értéket képviselnek a kényelem és a funkcionalitás, valamint az elegáns, elegáns megjelenés szempontjából. Kiváló választás mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.